Kar, Kış derken BİRDE DEPREM OLDU

08.01.2015 - 22:59, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:30
 

Kar, Kış derken BİRDE DEPREM OLDU

Richter ölçeğine göre 4.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Paniğe kapılan vatandaşlar, evlerinden dışarı çıktı.

AFAD Deprem Dairesi Başkanlığı Deprem Bilgilendirme Servisi'nden alınan bilgiye göre; bugün saat 20.44'te merkez üssü Nurdağı'nın Durmuşlar Mahallesi'nde Richter ölçeğine göre 4.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Yerin 7.67 kilometre derinliğinde meydana deprem nedeniyle vatandaşlar evlerinden dışarı çıktı. Çevre il ve ilçelerden de hissedilen depremde hasar ve yaralı olup olmadığı araştırılıyor. İKİNCİ BİR DEPREM DAHA OLDU Gaziantep'in Nurdağı ilçesine bağlı Durmuşlar köyünde meydana gelen 4.6 büyüklüğündeki orta şiddetteki depremden 19 dakika sonra 2.4 büyüklüğünde artçı sarsıntı daha yaşandı.Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü'nden alınan bilgiye göre, saat 20.44'te merkez üssü Gaziantep'in Nurdağı ilçesine bağlı Durmuşlar köyü olan 4.6 büyüklüğünde depremin ardından saat 21.03'te 2.4 büyüklüğünde artçı bir sarsıntı meydana geldi. Yerin 5 kilometre altındaki artçı sarsıntının kısa sürdüğü bildirildi    
Richter ölçeğine göre 4.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Paniğe kapılan vatandaşlar, evlerinden dışarı çıktı.

AFAD Deprem Dairesi Başkanlığı Deprem Bilgilendirme Servisi'nden alınan bilgiye göre; bugün saat 20.44'te merkez üssü Nurdağı'nın Durmuşlar Mahallesi'nde Richter ölçeğine göre 4.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Yerin 7.67 kilometre derinliğinde meydana deprem nedeniyle vatandaşlar evlerinden dışarı çıktı. Çevre il ve ilçelerden de hissedilen depremde hasar ve yaralı olup olmadığı araştırılıyor.

İKİNCİ BİR DEPREM DAHA OLDU

Gaziantep'in Nurdağı ilçesine bağlı Durmuşlar köyünde meydana gelen 4.6 büyüklüğündeki orta şiddetteki depremden 19 dakika sonra 2.4 büyüklüğünde artçı sarsıntı daha yaşandı.

Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü'nden alınan bilgiye göre, saat 20.44'te merkez üssü Gaziantep'in Nurdağı ilçesine bağlı Durmuşlar köyü olan 4.6 büyüklüğünde depremin ardından saat 21.03'te 2.4 büyüklüğünde artçı bir sarsıntı meydana geldi. Yerin 5 kilometre altındaki artçı sarsıntının kısa sürdüğü bildirildi

 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.