Karabacak ve şampiyon Vali’nin huzurunda

Spor 20.02.2018 - 21:10, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Karabacak ve şampiyon Vali’nin huzurunda

Karabacak ve şampiyon Vali’nin huzurunda

Spora ve sporcuya verdiği destekle spor otoritelerinin taktirle karşıladığı Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, 6.kez karatede Avrupa Şampiyonu olarak sadece Darıca’yı değil, tüm ülkemizi gururlandıran Darıca Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü sporcusu Eray Şamdan ile birlikte bugün Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy’u makamında ziyaret etti. CİNTİMAR VE VURAL DA YER ALDI Ziyarette Kocaeli il Spor Müdürü Muzaffer Cintimar, 3.Lig temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği’nin Başkanı Mücahid Vural ile Avrupa Şampiyonu Eray Şamdan’ın babası ve aynı zamanda antrenörü olan Adnan Şamdan da yer aldı. VALİ AKSOY’DAN ERAY’A ALTIN HEDİYESİ 6.kez Avrupa Şampiyonu olan Eray Şamdan’ı tebrik eden Vali Aksoy, sporcuya altın hediye etti. Darıca Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü’nün çalışmaları hakkında Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak’tan bilgi alan Vali Aksoy, sporun ve sporcunun yanında olan Başkan Karabacak’ı da tebrik etti.
Karabacak ve şampiyon Vali’nin huzurunda

Spora ve sporcuya verdiği destekle spor otoritelerinin taktirle karşıladığı Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, 6.kez karatede Avrupa Şampiyonu olarak sadece Darıca’yı değil, tüm ülkemizi gururlandıran Darıca Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü sporcusu Eray Şamdan ile birlikte bugün Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy’u makamında ziyaret etti.

CİNTİMAR VE VURAL DA YER ALDI

Ziyarette Kocaeli il Spor Müdürü Muzaffer Cintimar, 3.Lig temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği’nin Başkanı Mücahid Vural ile Avrupa Şampiyonu Eray Şamdan’ın babası ve aynı zamanda antrenörü olan Adnan Şamdan da yer aldı.

VALİ AKSOY’DAN ERAY’A ALTIN HEDİYESİ

6.kez Avrupa Şampiyonu olan Eray Şamdan’ı tebrik eden Vali Aksoy, sporcuya altın hediye etti. Darıca Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü’nün çalışmaları hakkında Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak’tan bilgi alan Vali Aksoy, sporun ve sporcunun yanında olan Başkan Karabacak’ı da tebrik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.