Karaosmanoğlu, “Dilovası’na Önemli Yatırımlar Yaptık”

Dilovası 11.02.2018 - 16:00, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Karaosmanoğlu, “Dilovası’na Önemli Yatırımlar Yaptık”

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu Dilovası Mahalle Muhtarlarını makamında ağırladı. Başkan Karaosmanoğlu, “Büyükşehir Belediyesi olarak Dilovası’na çok önemli yatırımlar yaptık ve buna devam ediyoruz.” dedi.

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Çayırova Özgürlük Mahallesi Gümüş Camii Dernek Başkanı Fahri Demirkıran, Gebze İlim Yayma Cemiyeti Temsilcisi Sedat Çelik ve beraberinde ki heyet ile Dilovası Muhtarlarını makamında ağırladı. Görüşmelerde Büyükşehir Belediyesi’nin hizmetlerinin yanı sıra yapılacak projeler hakkında görüş alışverişi yapıldı. Sivil Toplum Kuruluşlarının yanı sıra vatandaşa hizmet noktasında gayret gösteren herkese teşekkür eden Karaosmanoğlu, “Halkımızın hizmet beklentilerine en hızlı cevap verebilmek için çalışırken istişarelerimizi de eksiksiz yapıyoruz. STK’larla yaptığımız her görüşmenin de bereketine inanarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz.” diye konuştu. KENTİMİZE DEĞER KATIYOR Dilovası Cumhuriyet Muhtarı Sait Ustaer, Kayapinar Muhtarı M.Siddik Turak, M.Sinan Muhtarı Alaattin Durmuş, Çerkeşli Muhtarı Aytaç Erdem, Orhangazi muhtarı Ebubekir Ozavci, Tepecik Muhtarı Tacettin Güler, Tavşancıl Muhtarı Kenan Keleş, Turgut Özal Muhtarı M.Şirin Barış ve Diliskelesi Muhtarı Mehmet Özay’ın katıldığı görüşmede ilçeye yapılan hizmetler için Başkan Karaosmanoğlu’na teşekkürlerini ilettiler. Sözlerine her ilçede yapılması gereken büyük yatırımları hayata geçirdiklerini belirten Başkan Karaosmanoğlu, “Büyükşehir Belediyesi olarak Dilovası’na çok önemli yatırımlar yaptık ve buna devam ediyoruz. Bu konuda attığımız her adım kentimize değer katıyor.” dedi. VAKIFLARIN ÖNEMİ ÇOK BÜYÜK Çocuklarımızın kutsal kitabımız Kur’an-ı Kerim’i en güzel şekilde öğrenen, ülkesine, vatanına, milletine hayırlı olan ve âlemi İslam’ı geleceğe taşıyanlardan olması için her platformun üzerine düşen görevi yerine getirmesini de isteyen Karaosmanoğlu, “Yavrularımızın, gençlerimizin öğreneceği bilgiler yüce dinimiz İslâm’ı en güzel ve en doğru şekilde öğrenmelerini ve yaşamalarını sağlayacak hem bu dünyalarını hem de ahiretlerini kurtaracak çalışmaların yapılmasında camilerin ve vakıfların önemi çok büyüktür.” diye konuştu.     ​
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu Dilovası Mahalle Muhtarlarını makamında ağırladı. Başkan Karaosmanoğlu, “Büyükşehir Belediyesi olarak Dilovası’na çok önemli yatırımlar yaptık ve buna devam ediyoruz.” dedi.

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Çayırova Özgürlük Mahallesi Gümüş Camii Dernek Başkanı Fahri Demirkıran, Gebze İlim Yayma Cemiyeti Temsilcisi Sedat Çelik ve beraberinde ki heyet ile Dilovası Muhtarlarını makamında ağırladı. Görüşmelerde Büyükşehir Belediyesi’nin hizmetlerinin yanı sıra yapılacak projeler hakkında görüş alışverişi yapıldı. Sivil Toplum Kuruluşlarının yanı sıra vatandaşa hizmet noktasında gayret gösteren herkese teşekkür eden Karaosmanoğlu, “Halkımızın hizmet beklentilerine en hızlı cevap verebilmek için çalışırken istişarelerimizi de eksiksiz yapıyoruz. STK’larla yaptığımız her görüşmenin de bereketine inanarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz.” diye konuştu.

KENTİMİZE DEĞER KATIYOR

Dilovası Cumhuriyet Muhtarı Sait Ustaer, Kayapinar Muhtarı M.Siddik Turak, M.Sinan Muhtarı Alaattin Durmuş, Çerkeşli Muhtarı Aytaç Erdem, Orhangazi muhtarı Ebubekir Ozavci, Tepecik Muhtarı Tacettin Güler, Tavşancıl Muhtarı Kenan Keleş, Turgut Özal Muhtarı M.Şirin Barış ve Diliskelesi Muhtarı Mehmet Özay’ın katıldığı görüşmede ilçeye yapılan hizmetler için Başkan Karaosmanoğlu’na teşekkürlerini ilettiler. Sözlerine her ilçede yapılması gereken büyük yatırımları hayata geçirdiklerini belirten Başkan Karaosmanoğlu, “Büyükşehir Belediyesi olarak Dilovası’na çok önemli yatırımlar yaptık ve buna devam ediyoruz. Bu konuda attığımız her adım kentimize değer katıyor.” dedi.

VAKIFLARIN ÖNEMİ ÇOK BÜYÜK

Çocuklarımızın kutsal kitabımız Kur’an-ı Kerim’i en güzel şekilde öğrenen, ülkesine, vatanına, milletine hayırlı olan ve âlemi İslam’ı geleceğe taşıyanlardan olması için her platformun üzerine düşen görevi yerine getirmesini de isteyen Karaosmanoğlu, “Yavrularımızın, gençlerimizin öğreneceği bilgiler yüce dinimiz İslâm’ı en güzel ve en doğru şekilde öğrenmelerini ve yaşamalarını sağlayacak hem bu dünyalarını hem de ahiretlerini kurtaracak çalışmaların yapılmasında camilerin ve vakıfların önemi çok büyüktür.” diye konuştu.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.