Kaymakam Kara’dan O okula teşekkür

Eğitim 18.09.2020 - 18:01, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Kaymakam Kara’dan O okula teşekkür

27 Temmuz 2020’de Milli Eğitim Bakanlığı ile Türk Standartları Enstitüsü arasında imzalanan "Eğitim Kurumlarında Hijyen Şartlarının Geliştirilmesi ve Enfeksiyonu Önleme İş Birliği Protokolü" kapsamında Darıca Ressam Osman Hamdi Bey İlkokulu "Okulum Temiz" belgesi aldı. Geçtiğimiz Temmuz ayında Milli Eğitim Bakanlığı ile Türk Standartları Enstitüsü (TSE) arasında imzalanan "Eğitim Kurumlarında Hijyen Şartlarının Geliştirilmesi ve Enfeksiyonu Önleme İş Birliği Protokolü" hijyen şartlarının geliştirilmesi, enfeksiyon önleme ve kontrol süreçlerinin tutarlı, geçerli, güvenilir, tarafsız bir anlayışla sürdürülmesi amacıyla "Okulum Temiz" belgelendirme programı başlatılmıştı. Şartları yerine getiren Darıca Ressam Osman Hamdi Bey İlkokulu bu belgeyi almaya hak kazandı. KAYMAKAM KARA’DAN TEBRİK Belgeyi almasının ardından Darıca Ressam Osman Hamdi Bey İlkokulu Müdürü Suat Yapıcı, İlçe Milli Eğitim müdürü İsmail Oğuz ile birlikte Kaymakam Yüksel Kara'yı ziyaret etti. Ziyarette belgeyi aldıkları için okul müdürü ve ekibini tebrik eden Kaymakam Yüksel Kara, pandemi döneminde hijyen standardının yükseltilmesinin öneminden bahsederek, tüm okulların bu standarda ulaşma çabalarını gördüğünü ve okulların çabasını takdirle karşıladığını söyledi. Kaymakam Kara, 21 Eylül’de başlayacak olan yüz yüze eğitimin ülkemize ve ilçemize hayırlı olmasını diledi. Ziyaret hatıra fotoğrafı çekimiyle son buldu...

27 Temmuz 2020’de Milli Eğitim Bakanlığı ile Türk Standartları Enstitüsü arasında imzalanan "Eğitim Kurumlarında Hijyen Şartlarının Geliştirilmesi ve Enfeksiyonu Önleme İş Birliği Protokolü" kapsamında Darıca Ressam Osman Hamdi Bey İlkokulu "Okulum Temiz" belgesi aldı.

Geçtiğimiz Temmuz ayında Milli Eğitim Bakanlığı ile Türk Standartları Enstitüsü (TSE) arasında imzalanan "Eğitim Kurumlarında Hijyen Şartlarının Geliştirilmesi ve Enfeksiyonu Önleme İş Birliği Protokolü" hijyen şartlarının geliştirilmesi, enfeksiyon önleme ve kontrol süreçlerinin tutarlı, geçerli, güvenilir, tarafsız bir anlayışla sürdürülmesi amacıyla "Okulum Temiz" belgelendirme programı başlatılmıştı. Şartları yerine getiren Darıca Ressam Osman Hamdi Bey İlkokulu bu belgeyi almaya hak kazandı.

KAYMAKAM KARA’DAN TEBRİK

Belgeyi almasının ardından Darıca Ressam Osman Hamdi Bey İlkokulu Müdürü Suat Yapıcı, İlçe Milli Eğitim müdürü İsmail Oğuz ile birlikte Kaymakam Yüksel Kara'yı ziyaret etti. Ziyarette belgeyi aldıkları için okul müdürü ve ekibini tebrik eden Kaymakam Yüksel Kara, pandemi döneminde hijyen standardının yükseltilmesinin öneminden bahsederek, tüm okulların bu standarda ulaşma çabalarını gördüğünü ve okulların çabasını takdirle karşıladığını söyledi. Kaymakam Kara, 21 Eylül’de başlayacak olan yüz yüze eğitimin ülkemize ve ilçemize hayırlı olmasını diledi. Ziyaret hatıra fotoğrafı çekimiyle son buldu...

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.