Kaymakam Karaman'dan Ramazan Ayı mesajı

Darıca 27.05.2017 - 02:15, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Kaymakam Karaman'dan Ramazan Ayı mesajı

Darıca Kaymakamı Ömer Karaman Ramazan Ayı dolayısıyla bir mesaj yayınladı

Darıca Kaymakamı Ömer Karaman Ramazan Ayı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Ramazan Ayının bütün İslam alemine huzur ve barış getirmesini dileyen Karaman, mesajında şu ifadelere yer verdi:  "Sevgi, hoşgörü ve yardımlaşma duygularının ön plana çıktığı on bir ayın sultanı Mübarek Ramazan Ayına kavuşmanın mutluluğu içerisindeyiz. Şefkat, merhamet ve rızkın bol olduğu bu mübarek ay;tutulan orucuyla, verilen fitre ve zekatıyla ibadetlerle dolu bir aydır. Bu ibadetler dolayısıyla da ayların en bereketlisidir. Sosyal dayanışma geleneğinin en güzel örneklerinin sergilendiği, nefis muhasebesinin daha etkin bir şekilde yapıldığı bu kutsal ay, Müslümanlar için el ele vermek ve kaynaşmak için bir vesiledir. Bu duygu ve düşüncelerle, yaklaşan Ramazan Ayının başta Darıcalı hemşerilerim olmak üzere tüm değerli vatandaşlarımıza, ülkemize ve tüm İslam aleminehayırlar getirmesini temenni ediyorum dedi.
Darıca Kaymakamı Ömer Karaman Ramazan Ayı dolayısıyla bir mesaj yayınladı

Darıca Kaymakamı Ömer Karaman Ramazan Ayı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Ramazan Ayının bütün İslam alemine huzur ve barış getirmesini dileyen Karaman, mesajında şu ifadelere yer verdi: 

"Sevgi, hoşgörü ve yardımlaşma duygularının ön plana çıktığı on bir ayın sultanı Mübarek Ramazan Ayına kavuşmanın mutluluğu içerisindeyiz. Şefkat, merhamet ve rızkın bol olduğu bu mübarek ay;tutulan orucuyla, verilen fitre ve zekatıyla ibadetlerle dolu bir aydır. Bu ibadetler dolayısıyla da ayların en bereketlisidir.

Sosyal dayanışma geleneğinin en güzel örneklerinin sergilendiği, nefis muhasebesinin daha etkin bir şekilde yapıldığı bu kutsal ay, Müslümanlar için el ele vermek ve kaynaşmak için bir vesiledir. Bu duygu ve düşüncelerle, yaklaşan Ramazan Ayının başta Darıcalı hemşerilerim olmak üzere tüm değerli vatandaşlarımıza, ülkemize ve tüm İslam aleminehayırlar getirmesini temenni ediyorum dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.