Kazanmalısın Darıca!

Spor 28.02.2020 - 16:08, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Kazanmalısın Darıca!

3.Lig ekibimiz Darıca Gençlerbirliği A.Ş, kümede kalma adına Pazar günü hayati bir maça çıkacak. Sahasında Altındağ Belediyespor’u konuk edecek olan sarı yeşilliler, taraftarının desteğiyle 12 haftalık galibiyet özlemine son vermek istiyor. Zor ve sıkıntılı bir dönemden geçen Darıca Gençlerbirliği A.Ş, 3.Lig 3.Grup’un 26.haftasında Pazar günü sahasında Altındağ Belediyespor karşısında hayati bir maça çıkacak. 12 haftadır 3 puan hasretiyle yanı tutuşan sarı yeşilli ekibimiz, kötü gidişe dur demek isterken, Altındağ karşılaşması temsilcimiz adına çok büyük önem taşıyor. Rakibinin 4 puan önünde yer alan Selahattin Dervent’in öğrencileri, bu mücadeleyi kazanması halinde adeta 6 puanlık kazanç sağlayacak. Darıca G.B’de sakatlığı bulunan Ahmet Özer dışında eksik bulunmuyor. Öte yandan İki takım arasında ligin ilk yarısında oynanan mücadeleyi Darıca G.B 1-0 kazanmıştı. 15 Temmuz Stadı’nda oynanacak olan mücadele Pazar günü saat 14.30’da başlayacak. Mücadeleyi Manisa bölgesi hakemi Yunus Emre Çakar yönetecek.

3.Lig ekibimiz Darıca Gençlerbirliği A.Ş, kümede kalma adına Pazar günü hayati bir maça çıkacak. Sahasında Altındağ Belediyespor’u konuk edecek olan sarı yeşilliler, taraftarının desteğiyle 12 haftalık galibiyet özlemine son vermek istiyor.

Zor ve sıkıntılı bir dönemden geçen Darıca Gençlerbirliği A.Ş, 3.Lig 3.Grup’un 26.haftasında Pazar günü sahasında Altındağ Belediyespor karşısında hayati bir maça çıkacak. 12 haftadır 3 puan hasretiyle yanı tutuşan sarı yeşilli ekibimiz, kötü gidişe dur demek isterken, Altındağ karşılaşması temsilcimiz adına çok büyük önem taşıyor. Rakibinin 4 puan önünde yer alan Selahattin Dervent’in öğrencileri, bu mücadeleyi kazanması halinde adeta 6 puanlık kazanç sağlayacak. Darıca G.B’de sakatlığı bulunan Ahmet Özer dışında eksik bulunmuyor. Öte yandan İki takım arasında ligin ilk yarısında oynanan mücadeleyi Darıca G.B 1-0 kazanmıştı. 15 Temmuz Stadı’nda oynanacak olan mücadele Pazar günü saat 14.30’da başlayacak. Mücadeleyi Manisa bölgesi hakemi Yunus Emre Çakar yönetecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.