Kendilerine Hizmet Etmeyenleri Düşman Bellemişler

Gebze 04.01.2015 - 16:32, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:30
 

Kendilerine Hizmet Etmeyenleri Düşman Bellemişler

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Yasin Aktay, Pensilvanya'daki bir grubun halkı salak yerine koyduğunu belirterek, "Hizmet hizmet dedik, davaya katkı sağlayacaklar dedik.

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Yasin Aktay, Pensilvanya'daki bir grubun halkı salak yerine koyduğunu belirterek, "Hizmet hizmet dedik, davaya katkı sağlayacaklar dedik. Ama baktık ki kendilerine hizmet etmeyenleri düşman bellemişler. Halkı salak yerine koyarak kendilerine hizmet ettirmekmiş niyetleri" dedi.   Ak Parti Düzce İl Başkanlığı'nın olağan kongresi Akçakoca'da bulunan Sky Tower Otel'de yapıldı. Kongreye katılması beklenen Bilim Sanayi ve Ticaret Bakanı Fikri Işık kongreye katılmazken, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Yasin Aktay, Ak Parti Grup Başkan Vekili Belma Satır, Ak Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Ali Okur, Ak Parti Düzce Milletvekilleri İbrahim Korkmaz, Fevai Arslan ve Osman Çakır, ilçe belediye başkanları ile partililer katıldı. Kongrede konuşan Yasin Aktay, Pensilvanya'daki bir grubun "hizmet" diyerek halkı salak yerine koyduğunu belirterek, "Biz siyaseti hakkın emri olarak halkımıza hizmet etme aracı olarak görüyoruz. Birileri gibi 'hizmet hizmet" deyip topladıkları himmetleri belirsiz amaçlara koşturmadık. Hizmet hizmet dedik, davaya katkı sağlayacaklar dedik. Ama baktık ki kendilerine hizmet etmeyenleri düşman bellemişler. Pensilvanya'da bir grup hizmet hizmet dedi. Halkı salak yerine koyarak kendilerine hizmet ettirmekmiş niyetleri. Kendilerine bir efendilik taslayarak bu milleti kendilerine hizmet ettirmekten başka bir yol tanımadılar" dedi. Hizmet hareketinin elde ettiği paraları Türkiye'nin imajını bozmak için harcadığını söyleyen Aktay, "O hizmet hareketi denilen hareketin elde ettiği milyonlarca doları nerelere harcadığını görüyoruz. Bu paraların büyük çoğunluğunu batıdaki reklam şirketlerine akıtıyor. Türkiye'nin, Recep Tayyip Erdoğan'ın ve Ahmet Davutoğlu'nun imajını bozmak için uğraşıyorlar" diye konuştu.Aktay, Fethullah Gülen'i eleştirmeye şöyle devam etti: "Fethullah Gülen'in orijinal bir yerini görmüş değilim. Fethullah Gülen ilahiyatçıdır ama eğitimi görmemiştir. Din adamıdır ama din eğitimi görmemiştir. Aslında bu şekilde hiçbir şeydir. Ama o Fethullah Gülen 'Ayna ayna söyle bana benden daha Müslüman var mı?', ayna 'var' diyor. Kim o, Recep Tayyip Erdoğan. Davanın bir tarafı bu, diğer tarafı aynalara zorla güzel olduğunu söyletmeye çalışıyor. Amerikan gazetelerinde Türkiye aleyhinde bir sürü yayın yapılıyor. Gülen'in ise ılımlı islamı yaptığını söylüyor. Bozuk aynalara yalan söyletiyor. Dünyanın her yerinde Recep Tayyip Erdoğan'ın kim olduğunu, Ahmet Davutoğlu'nun kim olduğunu herkes iyi biliyor. Mazlumların dünyasına umut olduğumuzu herkes biliyor. Gerçek ayna görenlerin aynasıdır. Bu ayna yalan söylemez" KAYNAK: SONDAKİKA.COM
Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Yasin Aktay, Pensilvanya'daki bir grubun halkı salak yerine koyduğunu belirterek, "Hizmet hizmet dedik, davaya katkı sağlayacaklar dedik.

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Yasin Aktay, Pensilvanya'daki bir grubun halkı salak yerine koyduğunu belirterek, "Hizmet hizmet dedik, davaya katkı sağlayacaklar dedik. Ama baktık ki kendilerine hizmet etmeyenleri düşman bellemişler. Halkı salak yerine koyarak kendilerine hizmet ettirmekmiş niyetleri" dedi.

 

Ak Parti Düzce İl Başkanlığı'nın olağan kongresi Akçakoca'da bulunan Sky Tower Otel'de yapıldı. Kongreye katılması beklenen Bilim Sanayi ve Ticaret Bakanı Fikri Işık kongreye katılmazken, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Yasin Aktay, Ak Parti Grup Başkan Vekili Belma Satır, Ak Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Ali Okur, Ak Parti Düzce Milletvekilleri İbrahim Korkmaz, Fevai Arslan ve Osman Çakır, ilçe belediye başkanları ile partililer katıldı. Kongrede konuşan Yasin Aktay, Pensilvanya'daki bir grubun "hizmet" diyerek halkı salak yerine koyduğunu belirterek, "Biz siyaseti hakkın emri olarak halkımıza hizmet etme aracı olarak görüyoruz. Birileri gibi 'hizmet hizmet" deyip topladıkları himmetleri belirsiz amaçlara koşturmadık. Hizmet hizmet dedik, davaya katkı sağlayacaklar dedik. Ama baktık ki kendilerine hizmet etmeyenleri düşman bellemişler. Pensilvanya'da bir grup hizmet hizmet dedi. Halkı salak yerine koyarak kendilerine hizmet ettirmekmiş niyetleri. Kendilerine bir efendilik taslayarak bu milleti kendilerine hizmet ettirmekten başka bir yol tanımadılar" dedi.

Hizmet hareketinin elde ettiği paraları Türkiye'nin imajını bozmak için harcadığını söyleyen Aktay, "O hizmet hareketi denilen hareketin elde ettiği milyonlarca doları nerelere harcadığını görüyoruz. Bu paraların büyük çoğunluğunu batıdaki reklam şirketlerine akıtıyor. Türkiye'nin, Recep Tayyip Erdoğan'ın ve Ahmet Davutoğlu'nun imajını bozmak için uğraşıyorlar" diye konuştu.Aktay, Fethullah Gülen'i eleştirmeye şöyle devam etti:

"Fethullah Gülen'in orijinal bir yerini görmüş değilim. Fethullah Gülen ilahiyatçıdır ama eğitimi görmemiştir. Din adamıdır ama din eğitimi görmemiştir. Aslında bu şekilde hiçbir şeydir. Ama o Fethullah Gülen 'Ayna ayna söyle bana benden daha Müslüman var mı?', ayna 'var' diyor. Kim o, Recep Tayyip Erdoğan. Davanın bir tarafı bu, diğer tarafı aynalara zorla güzel olduğunu söyletmeye çalışıyor. Amerikan gazetelerinde Türkiye aleyhinde bir sürü yayın yapılıyor. Gülen'in ise ılımlı islamı yaptığını söylüyor. Bozuk aynalara yalan söyletiyor. Dünyanın her yerinde Recep Tayyip Erdoğan'ın kim olduğunu, Ahmet Davutoğlu'nun kim olduğunu herkes iyi biliyor. Mazlumların dünyasına umut olduğumuzu herkes biliyor. Gerçek ayna görenlerin aynasıdır. Bu ayna yalan söylemez"

KAYNAK: SONDAKİKA.COM

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.