Kılıç, “Af yetkisi suçtan zarar göreni de kapsıyor!”

Siyaset 21.04.2020 - 13:17, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Kılıç, “Af yetkisi suçtan zarar göreni de kapsıyor!”

Yeniden Refah Partisi Gebze İlçe teşkilatı haftalık olağan toplantısını telekonferans sistemiyle yaptı. Toplantı sonunda İlçe Başkanı Engin Kılıç gündeme dair açıklamalarda bulundu; “Yeniden Refah Partisi olarak, toplumun adalet duygusunun tatmini açısından af yetkisinin suçtan zarar görende (Mağdur tarafta) olduğu kanaatindeyiz” ifadesini kullandı.  AKRAN EVLİLİKLERİ, HAYAL KIRIKLIĞI OLUŞTURUYOR Başkan Kılıç sözlerini şöyle sürdürdü. Yıllardır Türkiye Kamuoyunun tartıştığı, mağdur eşlerin, ebeveynlerin ve mağdur ailelerin çocuklarının sürekli gündemde tutmaya çalıştığı “Genç Yaşta Evlilik Mağdurları” meselemiz var. Eşler, kocaları hapiste olduğu için mutsuz, çocuklar babalarının sevgi ve şefkatine muhtaç, ebeveynler kederli ve huzursuz vaziyettedirler. Ülkemizin birçok bölgesinde erken yaşta evlilik nedeniyle birçok mağduriyetler oluşmaktadır.  Bu durum birçok babasız büyüyen çocuklar ile bakıma muhtaç eşler ve çocuklar meydana getirmiştir. Bu durumun düzelmesi için düzenlemede erken yaşta evliliğe ilişkin bir düzenleme de yer alması gerekmekteydi” dedi. BİRTAKIM GAZETELERİ DAĞITIMI ADİL VE ETİK DEĞİLDİR Sözlerine devam eden Başkan Kılıç, “Birçok medya organında son günlerde açık bir şekilde gördüğümüz gibi; Ankara ve İstanbul Büyükşehir Belediyeleri başta olmak üzere bazı CHP’li belediyeler; belediyeye bağlı “Halk Ekmek” büfelerinden ‘Korkusuz’ ve ‘Sözcü’ gazetelerinin dağıtımını sağlıyorlar. CHP’li belediyeler, açık bir şekilde belediye imkânlarıyla kendi medyalarını destekliyorlar. Bu tavırlarıyla, göreve gelmeden önce; Ak Parti hükümetinin "Havuz medyası" şeklinde haklı bir eleştiri ile eleştirdikleri adaletsizliği, şimdi göreve gelince kendileri de yapmış olmuyorlar mı? Söz konusu CHP'li başkanların bu tutumu kendi havuz medyalarını oluşturmak anlamına gelmiyor mu? Bu apaçık bir adaletsizlik değil mi?” dedi.

Yeniden Refah Partisi Gebze İlçe teşkilatı haftalık olağan toplantısını telekonferans sistemiyle yaptı. Toplantı sonunda İlçe Başkanı Engin Kılıç gündeme dair açıklamalarda bulundu; “Yeniden Refah Partisi olarak, toplumun adalet duygusunun tatmini açısından af yetkisinin suçtan zarar görende (Mağdur tarafta) olduğu kanaatindeyiz” ifadesini kullandı. 

AKRAN EVLİLİKLERİ, HAYAL KIRIKLIĞI OLUŞTURUYOR

Başkan Kılıç sözlerini şöyle sürdürdü. Yıllardır Türkiye Kamuoyunun tartıştığı, mağdur eşlerin, ebeveynlerin ve mağdur ailelerin çocuklarının sürekli gündemde tutmaya çalıştığı “Genç Yaşta Evlilik Mağdurları” meselemiz var. Eşler, kocaları hapiste olduğu için mutsuz, çocuklar babalarının sevgi ve şefkatine muhtaç, ebeveynler kederli ve huzursuz vaziyettedirler. Ülkemizin birçok bölgesinde erken yaşta evlilik nedeniyle birçok mağduriyetler oluşmaktadır.  Bu durum birçok babasız büyüyen çocuklar ile bakıma muhtaç eşler ve çocuklar meydana getirmiştir. Bu durumun düzelmesi için düzenlemede erken yaşta evliliğe ilişkin bir düzenleme de yer alması gerekmekteydi” dedi.

BİRTAKIM GAZETELERİ DAĞITIMI ADİL VE ETİK DEĞİLDİR

Sözlerine devam eden Başkan Kılıç, “Birçok medya organında son günlerde açık bir şekilde gördüğümüz gibi; Ankara ve İstanbul Büyükşehir Belediyeleri başta olmak üzere bazı CHP’li belediyeler; belediyeye bağlı “Halk Ekmek” büfelerinden ‘Korkusuz’ ve ‘Sözcü’ gazetelerinin dağıtımını sağlıyorlar. CHP’li belediyeler, açık bir şekilde belediye imkânlarıyla kendi medyalarını destekliyorlar. Bu tavırlarıyla, göreve gelmeden önce; Ak Parti hükümetinin "Havuz medyası" şeklinde haklı bir eleştiri ile eleştirdikleri adaletsizliği, şimdi göreve gelince kendileri de yapmış olmuyorlar mı? Söz konusu CHP'li başkanların bu tutumu kendi havuz medyalarını oluşturmak anlamına gelmiyor mu? Bu apaçık bir adaletsizlik değil mi?” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.