Kocaeli’de Silahlar Susmak Bilmiyor!

Kocaeli 14.01.2015 - 16:25, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:30
 

Kocaeli’de Silahlar Susmak Bilmiyor!

İzmit'te emekli 55 yaşındaki Kenan Kıncıoğlu, kimliği belirsiz kişinin silahlı saldırısında ayağından yaralandı.

Olay, İzmit'in Kozluk Mahallesi Şehit Er Tezcan Sürek Sokak'ta bu sabah meydana geldi. Emekli Kenan Kıncıoğlu rahatsızlığı nedeniyle tedavi için hastaneye giderken, yanına yaklaşan kimliği belirsiz kişi tabancayla ayağına ateş etti. Yere düşen ve bir an acının etkisiyle ayağını çukura bastığını sanan Kıncıoğlu, kanlar içinde kalırken, saldırgan kaçtı. Olayı görenlerin ihbarıyla gelen 112 Acil Servis ekibi olay yerinde müdahale ettikleri Kenan Kıncıoğlu'nun tabanca kurşunuyla ayağından vurulduğunu belirledi. Ambulansla Seka Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Kenan Kıncıoğlu tedavi altına alındı. Saldırganı tanımadığını belirten Kenan Kıncıoğlu, "Ben bir an düşme sonucu ayağımın kırıldığını sandım. Kimseyle bir sorunum yok. Saldırgan yanlışlıkla beni hasmına benzetip ateş etmiş olabilir" dedi. Polis kaçan saldırganın kimliğinin saptanması ve yakalanması için çalışma başlattı.
İzmit'te emekli 55 yaşındaki Kenan Kıncıoğlu, kimliği belirsiz kişinin silahlı saldırısında ayağından yaralandı.

Olay, İzmit'in Kozluk Mahallesi Şehit Er Tezcan Sürek Sokak'ta bu sabah meydana geldi. Emekli Kenan Kıncıoğlu rahatsızlığı nedeniyle tedavi için hastaneye giderken, yanına yaklaşan kimliği belirsiz kişi tabancayla ayağına ateş etti. Yere düşen ve bir an acının etkisiyle ayağını çukura bastığını sanan Kıncıoğlu, kanlar içinde kalırken, saldırgan kaçtı.

Olayı görenlerin ihbarıyla gelen 112 Acil Servis ekibi olay yerinde müdahale ettikleri Kenan Kıncıoğlu'nun tabanca kurşunuyla ayağından vurulduğunu belirledi. Ambulansla Seka Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Kenan Kıncıoğlu tedavi altına alındı.

Saldırganı tanımadığını belirten Kenan Kıncıoğlu, "Ben bir an düşme sonucu ayağımın kırıldığını sandım. Kimseyle bir sorunum yok. Saldırgan yanlışlıkla beni hasmına benzetip ateş etmiş olabilir" dedi.

Polis kaçan saldırganın kimliğinin saptanması ve yakalanması için çalışma başlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.