GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Kocaeli’deki DEAŞ ve FETÖ operasyonuna gözaltı!

Asayiş 27.10.2020 - 12:04, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:35
 

Kocaeli’deki DEAŞ ve FETÖ operasyonuna gözaltı!

Kocaeli Cumhuriyet Başsavcılığı'nın, FETÖ/PDY'nin 'Jandarma Genel Komutanlığı yapılanmasına yönelik soruşturması kapsamında 7 kişi gözaltına alındı. Kocaeli Cumhuriyet Başsavcılığı'nca FETÖ/PDY’nin 'Jandarma Genel Komutanlığı mahrem yapılanmasına yönelik soruşturmasında, 9 şüpheli için gözaltı kararı verildi. Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince bugün Kocaeli, İstanbul ve Bursa'da eş zamanlı operasyonlar düzenledi. Meslekten ihraç edilen 1 yüzbaşı ve 6 askeri okul eski öğrencisi olmak üzere 7 kişi gözaltına alındı. 2 şüphelinin yakalanması için çalışmaların devam ettiği bildirildi. KOCAELİ’DE DEAŞ OPERASYONU: 6 GÖZALTI Öte yandan İl Emniyet Müdürlüğü, terör örgütü DEAŞ'a yönelik operasyon düzenledi. Kocaeli’de, terör örgütü DEAŞ'a yönelik operasyonda 4'ü yabancı uyruklu olmak üzere 6 kişi gözaltına alındı.  Ev ve iş yerlerinde yapılan aramada çok sayıda örgütsel doküman, uyuşturucu hap ve dijital materyal ele geçirildi. Soruşturmanın devam ettiği bildirildi.

Kocaeli Cumhuriyet Başsavcılığı'nın, FETÖ/PDY'nin 'Jandarma Genel Komutanlığı yapılanmasına yönelik soruşturması kapsamında 7 kişi gözaltına alındı. Kocaeli Cumhuriyet Başsavcılığı'nca FETÖ/PDY’nin 'Jandarma Genel Komutanlığı mahrem yapılanmasına yönelik soruşturmasında, 9 şüpheli için gözaltı kararı verildi. Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince bugün Kocaeli, İstanbul ve Bursa'da eş zamanlı operasyonlar düzenledi. Meslekten ihraç edilen 1 yüzbaşı ve 6 askeri okul eski öğrencisi olmak üzere 7 kişi gözaltına alındı. 2 şüphelinin yakalanması için çalışmaların devam ettiği bildirildi.

KOCAELİ’DE DEAŞ OPERASYONU: 6 GÖZALTI

Öte yandan İl Emniyet Müdürlüğü, terör örgütü DEAŞ'a yönelik operasyon düzenledi. Kocaeli’de, terör örgütü DEAŞ'a yönelik operasyonda 4'ü yabancı uyruklu olmak üzere 6 kişi gözaltına alındı.  Ev ve iş yerlerinde yapılan aramada çok sayıda örgütsel doküman, uyuşturucu hap ve dijital materyal ele geçirildi. Soruşturmanın devam ettiği bildirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.