Kocaeli’ye kar geliyor

Kocaeli 17.11.2017 - 10:00, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Kocaeli’ye kar geliyor

Meteoroloji tahminlerine göre önümüzdeki hafta Kocaeli’de kar yağışı bekleniyor

Meteoroloji'nin yaptığı son değerlendirmelere göre 20-23 Kasım tarihleri arasında hava sıcaklığının kuvvetli bir şekilde düşmesi ve Kocaeli’de kar yağışının görülmesi bekleniyor. Pazar gününden itibaren güneşli hava yerini sağanak yağışa bırakacak. Yağışların Salı gününe kadar etkili olması bekleniyor. Önümüzdeki hafta içi sıcaklıkların 5 dereceye kadar düşeceği tahmin edilirken, Perşembe günü Kocaeli’de kar yağışı bekleniyor.
Meteoroloji tahminlerine göre önümüzdeki hafta Kocaeli’de kar yağışı bekleniyor

Meteoroloji'nin yaptığı son değerlendirmelere göre 20-23 Kasım tarihleri arasında hava sıcaklığının kuvvetli bir şekilde düşmesi ve Kocaeli’de kar yağışının görülmesi bekleniyor.

Pazar gününden itibaren güneşli hava yerini sağanak yağışa bırakacak. Yağışların Salı gününe kadar etkili olması bekleniyor.

Önümüzdeki hafta içi sıcaklıkların 5 dereceye kadar düşeceği tahmin edilirken, Perşembe günü Kocaeli’de kar yağışı bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.