Kocaeli'de halk sokağa döküldü

Kocaeli 23.01.2015 - 14:12, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:30
 

Kocaeli'de halk sokağa döküldü

Merkez üssü Ege Denizi olan 6,5 büyüklüğündeki deprem nedeniyle kent merkezinde vatandaşlar sokaklara çıktı.

Ege Denizi açıklarında 12.25'te meydana gelen deprem, Kocaeli'de de hissedildi. Bir kaç saniye süren sarsıntı nedeniyle 1999 yılındaki Marmara Depremi'nde büyük kayıplar yaşanan Kocaeli'de vatandaşlar sokaklara döküldü. Depremin ardından iş merkezleri, dershaneler kısa sürede tahliye edilirken, deprem nedeniyle 112 Acil Servis, 155 Polis İmdat ve Alo İtfaiye 110'a herhangi bir ihbar gelmediği öğrenildi.       (AA)
Merkez üssü Ege Denizi olan 6,5 büyüklüğündeki deprem nedeniyle kent merkezinde vatandaşlar sokaklara çıktı.

Ege Denizi açıklarında 12.25'te meydana gelen deprem, Kocaeli'de de hissedildi. Bir kaç saniye süren sarsıntı nedeniyle 1999 yılındaki Marmara Depremi'nde büyük kayıplar yaşanan Kocaeli'de vatandaşlar sokaklara döküldü.


Depremin ardından iş merkezleri, dershaneler kısa sürede tahliye edilirken, deprem nedeniyle 112 Acil Servis, 155 Polis İmdat ve Alo İtfaiye 110'a herhangi bir ihbar gelmediği öğrenildi.
 
 

Kocaeli'de halk sokağa döküldü (Deprem haberleri)
 
(AA)
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.