Kocaeli'nde İş Kazası: 1 Ölü

Kocaeli 08.01.2015 - 09:46, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:30
 

Kocaeli'nde İş Kazası: 1 Ölü

Başiskele ilçesinde, bir alışveriş merkezi inşaatında iş makinesiyle taşınan kepçe üzerine düşen işçi hayatını kaybetti.

Başiskele ilçesinde, bir alışveriş merkezi inşaatında iş makinesiyle taşınan kepçe üzerine düşen işçi hayatını kaybetti.  Yuvacık Mahallesi'ndeki alışveriş merkezi inşaat alanında iş makinesiyle taşınan kepçe, makinenin üzerinden düştü. Kepçenin altında kalan Kemal Yaman, olay yerinde yaşamını yitirdi. Yaman'ın cesedi, otopsi için Asri Mezarlık morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Başiskele ilçesinde, bir alışveriş merkezi inşaatında iş makinesiyle taşınan kepçe üzerine düşen işçi hayatını kaybetti.

Başiskele ilçesinde, bir alışveriş merkezi inşaatında iş makinesiyle taşınan kepçe üzerine düşen işçi hayatını kaybetti.  Yuvacık Mahallesi'ndeki alışveriş merkezi inşaat alanında iş makinesiyle taşınan kepçe, makinenin üzerinden düştü. Kepçenin altında kalan Kemal Yaman, olay yerinde yaşamını yitirdi.

Yaman'ın cesedi, otopsi için Asri Mezarlık morguna kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.