Köprübaşı açılışı Basın’la yapacak

Darıca 28.07.2015 - 14:56, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Köprübaşı açılışı Basın’la yapacak

Gebze ve Darıca bölgesi, lezzet tutkunlarının vazgeçilmez adresi olmaya aday lüks bir restoran’a kavuşmaya hazırlanıyor. Resmi açılışı 8 Ağustos’ta yapacak olan Köprübaşı Cağ Kebap Salonu, 29 Temmuz Çarşamba (yarın) saat 19:00’da yerel basın mensuplarını yemekte ağırlayarak hizmete girecek.

Ayvaz Kayabaşı ve Seyfettin Ağtaş ortaklığında Abdi İpekçi Mahallesi Ethembey Caddesi No:3(Aynalı Karakolu Yanı) adresinde 29 Temmuz Çarşamba(bugün) hizmete girecek olan Köprübaşı Cağ Kebap Salonu, Erzurum’un meşhur Cağ Kebap’ını faklı konseptiyle bölge insanımızın damak tadına sunmaya hazırlanıyor. Geniş personel kadrosu ve kaliteli hizmetiyle Gebze ve Darıca bölgesine hizmet edecek olan Köprübaşı Cağ Kebap Salonu, açılışı ise bölgemizin basın mensuplarıyla yapacak. Yerel basın mensuplarının davetli olduğu akşam yemeği saat 19:00’da başlayacak. BASIN MENSUPLARINA DAVET Resmi açılışı 8 Ağustos 2015 Cumartesi günü yapacak olan Köprübaşı Cağ Kebap Salonu, bugün bölgemizin yerel basın mensuplarını akşam yemeğinde ağırlayacak. Mekanın işletmecilerinden Ayvaz Kayabaşı ve Seyfettin Ağtaş, açılış ile ilgili bir açıklama yaparak, ‘’Başta Gebzeli ve Darıcalı vatandaşlarımız olmak üzere yeni işletmemizi bölge insanımızın hizmetine sunduk. Kalitemizi halkımıza sunmak için elimizden geleni yapacağız. Resmi açılış törenini bölge protokolümüzün de katılımıyla 8 Ağustos Cumartesi günü yapacağız. Bunun öncesinde bölgemizin güzide basın mensuplarını yeni işletmemizde ağırlamak istiyoruz. Açılışımızda bölgemizin yerel basın mensuplarını aramızda görmekten mutluluk duyarız’’ dediler.
Gebze ve Darıca bölgesi, lezzet tutkunlarının vazgeçilmez adresi olmaya aday lüks bir restoran’a kavuşmaya hazırlanıyor. Resmi açılışı 8 Ağustos’ta yapacak olan Köprübaşı Cağ Kebap Salonu, 29 Temmuz Çarşamba (yarın) saat 19:00’da yerel basın mensuplarını yemekte ağırlayarak hizmete girecek.

Ayvaz Kayabaşı ve Seyfettin Ağtaş ortaklığında Abdi İpekçi Mahallesi Ethembey Caddesi No:3(Aynalı Karakolu Yanı) adresinde 29 Temmuz Çarşamba(bugün) hizmete girecek olan Köprübaşı Cağ Kebap Salonu, Erzurum’un meşhur Cağ Kebap’ını faklı konseptiyle bölge insanımızın damak tadına sunmaya hazırlanıyor. Geniş personel kadrosu ve kaliteli hizmetiyle Gebze ve Darıca bölgesine hizmet edecek olan Köprübaşı Cağ Kebap Salonu, açılışı ise bölgemizin basın mensuplarıyla yapacak. Yerel basın mensuplarının davetli olduğu akşam yemeği saat 19:00’da başlayacak.

BASIN MENSUPLARINA DAVET

Resmi açılışı 8 Ağustos 2015 Cumartesi günü yapacak olan Köprübaşı Cağ Kebap Salonu, bugün bölgemizin yerel basın mensuplarını akşam yemeğinde ağırlayacak. Mekanın işletmecilerinden Ayvaz Kayabaşı ve Seyfettin Ağtaş, açılış ile ilgili bir açıklama yaparak, ‘’Başta Gebzeli ve Darıcalı vatandaşlarımız olmak üzere yeni işletmemizi bölge insanımızın hizmetine sunduk. Kalitemizi halkımıza sunmak için elimizden geleni yapacağız. Resmi açılış törenini bölge protokolümüzün de katılımıyla 8 Ağustos Cumartesi günü yapacağız. Bunun öncesinde bölgemizin güzide basın mensuplarını yeni işletmemizde ağırlamak istiyoruz. Açılışımızda bölgemizin yerel basın mensuplarını aramızda görmekten mutluluk duyarız’’ dediler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.