Korkunç olayla ilgili Darıca Başhekiminden ilk açıklama

Darıca 24.05.2020 - 00:00, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Korkunç olayla ilgili Darıca Başhekiminden ilk açıklama

Darıca Farabi Eğitim ve araştırma Hastanesi’nde kimliği belirlenemeyen bir şahsın vardiya amirinin üzerine testere yürümesiyle ilgili olarak hastane başhekimi Doç. Dr. Mustafa Güneş ilk açıklamasını yaptı. Güneş açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Darıca Farabi EAH acil servisinde, Güvenlik vardiya amiri maske tak dediği için testereyle vardiya amirimizin üzerine yürüyüp darp etmeye çalışan kendini bilmez bir şahıs resmen terör estirdi.Sırf toplumun sağlığını koruma amacıyla yapılan bu uyarıya arabasından çıkardığı testere ile saldıran bu kişiyi şiddetle lanetliyorum. Böyle zorlu bir süreçte dahi böyle bir yola başvuranları insanı duygulardan sıyrılmış psikomanyak kişilik olarak değerlendiriyorum. CAYDIRICI CEZA! Bu zorlu süreçten dahi ders almayıp halen, sadece vatandaşlarımızın sağlığı için gece gündüz demeden canlarını siper eden hastane çalışanlarına şiddet uygulayan bu kişilere caydırıcı bir cezanın verilmemesi, artık şikayet mekanizmasını da bloke etmiştir. Tekrar böyle terör eylemlerinin yaşanmaması dileğiyle.”

Darıca Farabi Eğitim ve araştırma Hastanesi’nde kimliği belirlenemeyen bir şahsın vardiya amirinin üzerine testere yürümesiyle ilgili olarak hastane başhekimi Doç. Dr. Mustafa Güneş ilk açıklamasını yaptı.

Güneş açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Darıca Farabi EAH acil servisinde, Güvenlik vardiya amiri maske tak dediği için testereyle vardiya amirimizin üzerine yürüyüp darp etmeye çalışan kendini bilmez bir şahıs resmen terör estirdi.Sırf toplumun sağlığını koruma amacıyla yapılan bu uyarıya arabasından çıkardığı testere ile saldıran bu kişiyi şiddetle lanetliyorum. Böyle zorlu bir süreçte dahi böyle bir yola başvuranları insanı duygulardan sıyrılmış psikomanyak kişilik olarak değerlendiriyorum.

CAYDIRICI CEZA!

Bu zorlu süreçten dahi ders almayıp halen, sadece vatandaşlarımızın sağlığı için gece gündüz demeden canlarını siper eden hastane çalışanlarına şiddet uygulayan bu kişilere caydırıcı bir cezanın verilmemesi, artık şikayet mekanizmasını da bloke etmiştir. Tekrar böyle terör eylemlerinin yaşanmaması dileğiyle.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.