Kurt, MHP ve TÜRKAV'a gitti!

Gebze 15.10.2019 - 18:24, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Kurt, MHP ve TÜRKAV'a gitti!

Kocaeli Ülkü Ocakları Başkanı Av. Yunus Emre Kurt, ziyaretlerine devam ediyor. İl genelinde gerçekleştirdiği seri ziyaretlere hız kesmeden devam eden Kurt, Gebze’ye gelerek MHP İlçe başkanlığı ve TÜRKAV Gebze şubesine ziyaretlerde bulundu. Kocaeli Ülkü Ocakları Başkanı Av. Yunus Emre Kurt, Gebze Ülkü Ocakları Başkanı Talip Turanlı, Darıca Ülkü Ocakları Başkanı Mehmet Öztürk ile birlikte MHP Gebze İlçe Başkanı Serkan Kural ve TÜRKAV Gebze şube başkanı Ozan Özocak’ı ziyaret etti. Gerçekleştirilen görüşmelerde Kocaeli Ülkü Ocakları’nın çalışmalarından bahseden Kurt, yapılması planlanan etkinliklerle ilgili bilgi vererek hediyelerini takdim etti. Kural ve Özocak, Yunus Emre Kurt ve yöneticilerine nazik ziyaretleri ve samimi sohbetleri nedeniyle teşekkürlerini ilettiler. Ziyaretler çekilen hatıra fotoğraflarının ardından sona erdi.

Kocaeli Ülkü Ocakları Başkanı Av. Yunus Emre Kurt, ziyaretlerine devam ediyor. İl genelinde gerçekleştirdiği seri ziyaretlere hız kesmeden devam eden Kurt, Gebze’ye gelerek MHP İlçe başkanlığı ve TÜRKAV Gebze şubesine ziyaretlerde bulundu.

Kocaeli Ülkü Ocakları Başkanı Av. Yunus Emre Kurt, Gebze Ülkü Ocakları Başkanı Talip Turanlı, Darıca Ülkü Ocakları Başkanı Mehmet Öztürk ile birlikte MHP Gebze İlçe Başkanı Serkan Kural ve TÜRKAV Gebze şube başkanı Ozan Özocak’ı ziyaret etti. Gerçekleştirilen görüşmelerde Kocaeli Ülkü Ocakları’nın çalışmalarından bahseden Kurt, yapılması planlanan etkinliklerle ilgili bilgi vererek hediyelerini takdim etti. Kural ve Özocak, Yunus Emre Kurt ve yöneticilerine nazik ziyaretleri ve samimi sohbetleri nedeniyle teşekkürlerini ilettiler. Ziyaretler çekilen hatıra fotoğraflarının ardından sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.