KUTLAMA YEMEĞİNDE BULUŞTULAR!

Gebze 24.01.2017 - 10:36, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

KUTLAMA YEMEĞİNDE BULUŞTULAR!

GEBZE MEDİCAL PARK VE TOPLUM SAĞLIĞI MERKEZİ HEKİMLERİ KUTLAMA YEMEĞİNDE BULUŞTU!

Medıcal Park Gebze Hastanesi yöneticileri Toplum Sağlığı Merkezinde görev yapan ve TUS sınavında uzmanlıklarını kazanan hekimlerle kutlama yemeğinde buluştu. TUS sınavında dereceye giren ve uzmanlıklarını alan 15 hekim ile Toplum Sağlığı Merkezi 20 Ocak 2017, Perşembe günü Medical Park Gebze Hastanesi ev sahipliğinde Tuzla’da bir restaurantta akşam yemeğinde buluştu. Gebze İlçe Sağlık Müdürü ve Toplum Sağlığı Merkezi Başkanı Dr. Şakir Saldırıcı,  Medical Park Gebze Hastanesi ve VM Medical Park Kocaeli Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Uzm. Dr. Abdülbari Taşdemir, Medical Park Gebze Hastanesi Genel Müdürü Yrd. Doç. Dr. Abdullah Erdal İbanoğlu ve Genel Müdür Yardımcısı Dr. Erol Turan ve TUS sınavında dereceye giren ve uzmanlıklarını kazanan 15 hekim ile Tuzla’da kutlama yemeğinde buluştu. Gebze bölgesinde Aile Sağlığı Merkezleri ve Toplum Sağlığı Merkezlerinde hizmet veren birbirinden başarılı 15 hekim uzmanlıklarını kazandıkları bu önemli dönemde kendileri ile bu sevinci paylaşan meslektaşlarına teşekkürlerini ilettiler. Yrd. Doç. Dr. Abdullah Erdal İbanoğlu ve Dr. Şakir Saldırıcı yemekte kısa bir konuşma yaparak, uzmanlıklarını kazanan hekimleri kutladılar ve bundan sonraki hayatlarında başarılar dilediler. Sıcak ve keyifli geçen akşam yemeğinde hekimler teşekkürlerini sunarak yemekten ayrıldılar.
GEBZE MEDİCAL PARK VE TOPLUM SAĞLIĞI MERKEZİ HEKİMLERİ KUTLAMA YEMEĞİNDE BULUŞTU!

Medıcal Park Gebze Hastanesi yöneticileri Toplum Sağlığı Merkezinde görev yapan ve TUS sınavında uzmanlıklarını kazanan hekimlerle kutlama yemeğinde buluştu.

TUS sınavında dereceye giren ve uzmanlıklarını alan 15 hekim ile Toplum Sağlığı Merkezi 20 Ocak 2017, Perşembe günü Medical Park Gebze Hastanesi ev sahipliğinde Tuzla’da bir restaurantta akşam yemeğinde buluştu. Gebze İlçe Sağlık Müdürü ve Toplum Sağlığı Merkezi Başkanı Dr. Şakir Saldırıcı,  Medical Park Gebze Hastanesi ve VM Medical Park Kocaeli Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Uzm. Dr. Abdülbari Taşdemir, Medical Park Gebze Hastanesi Genel Müdürü Yrd. Doç. Dr. Abdullah Erdal İbanoğlu ve Genel Müdür Yardımcısı Dr. Erol Turan ve TUS sınavında dereceye giren ve uzmanlıklarını kazanan 15 hekim ile Tuzla’da kutlama yemeğinde buluştu.

Gebze bölgesinde Aile Sağlığı Merkezleri ve Toplum Sağlığı Merkezlerinde hizmet veren birbirinden başarılı 15 hekim uzmanlıklarını kazandıkları bu önemli dönemde kendileri ile bu sevinci paylaşan meslektaşlarına teşekkürlerini ilettiler. Yrd. Doç. Dr. Abdullah Erdal İbanoğlu ve Dr. Şakir Saldırıcı yemekte kısa bir konuşma yaparak, uzmanlıklarını kazanan hekimleri kutladılar ve bundan sonraki hayatlarında başarılar dilediler. Sıcak ve keyifli geçen akşam yemeğinde hekimler teşekkürlerini sunarak yemekten ayrıldılar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.