‘Ligde kalmak istiyoruz’

Spor 31.08.2016 - 09:39, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

‘Ligde kalmak istiyoruz’

Gebzespor ve Çayırovaspor’la aynı grupta mücadele edecek olan Hereke Yıldızspor’da Teknik Sorumlu Hüseyin Çoban, öncelikli hedeflerinin ligde kalmak olduğunu söyledi.

Gebzespor ve Çayırovaspor’la aynı grupta mücadele edecek olan Hereke Yıldızspor’da Teknik Sorumlu Hüseyin Çoban, genç futbolculara verdiği değerle biliniyor. Cesur ve kararlı futbolcuyu yaşı kaç olursa olsun sahaya süren, disiplinli ve başarıyı her zaman kovalayan deneyimli isim, yeni sezonda iyi futbol oynayarak Kocaeli'ye yakışan bir takım olmak istediklerini ifade etti. KÖTÜ KOŞAMAZSINIZ Nevşehir kampında eksiklerini tamamlayacaklarını belirten Çoban şu şekilde konuştu. "Yeni ve çok genç futbolculardan oluşan bir kadro kurduk. Henüz tanışma aşamasındayız. Verimli geçen Nevşehir kampında bu eksiklerimizi tamamlayacağımızı düşünüyorum. Kötü futbol her zaman olur ancak özellikle genç futbolcuların kötü koşma lüksleri yoktur. Kim daha çok koşarsa kazanan o olur.’’ ÖNÜMÜZÜ GÖRMEK ZORUNDAYIZ ‘’Yeni sezonda Kocaeli'ye yakışan bir futbol oynama gayretindeyiz. Önümüzü görmeden de her hangi hedef belirlememiz doğru olmaz. Çünkü takımımızda BAL'da hiç yer almayan çok sayıda futbolcumuz var. Ancak gençlere güvenmemiz, onların geleceklerine olumlu yön vermek zorundayız. Gebze ve Çayırovaspor ile il sıralaması için de mücadele edeceğiz. 4'lümü ya da 3'lümü statüde oynayacağımız net olarak belli değil. Öncelikle ligde kalmayı garantilemek istiyoruz. Sonrası zamanla netleşir’’dedi.
Gebzespor ve Çayırovaspor’la aynı grupta mücadele edecek olan Hereke Yıldızspor’da Teknik Sorumlu Hüseyin Çoban, öncelikli hedeflerinin ligde kalmak olduğunu söyledi.

Gebzespor ve Çayırovaspor’la aynı grupta mücadele edecek olan Hereke Yıldızspor’da Teknik Sorumlu Hüseyin Çoban, genç futbolculara verdiği değerle biliniyor. Cesur ve kararlı futbolcuyu yaşı kaç olursa olsun sahaya süren, disiplinli ve başarıyı her zaman kovalayan deneyimli isim, yeni sezonda iyi futbol oynayarak Kocaeli'ye yakışan bir takım olmak istediklerini ifade etti.

KÖTÜ KOŞAMAZSINIZ

Nevşehir kampında eksiklerini tamamlayacaklarını belirten Çoban şu şekilde konuştu. "Yeni ve çok genç futbolculardan oluşan bir kadro kurduk. Henüz tanışma aşamasındayız. Verimli geçen Nevşehir kampında bu eksiklerimizi tamamlayacağımızı düşünüyorum. Kötü futbol her zaman olur ancak özellikle genç futbolcuların kötü koşma lüksleri yoktur. Kim daha çok koşarsa kazanan o olur.’’

ÖNÜMÜZÜ GÖRMEK ZORUNDAYIZ

‘’Yeni sezonda Kocaeli'ye yakışan bir futbol oynama gayretindeyiz. Önümüzü görmeden de her hangi hedef belirlememiz doğru olmaz. Çünkü takımımızda BAL'da hiç yer almayan çok sayıda futbolcumuz var. Ancak gençlere güvenmemiz, onların geleceklerine olumlu yön vermek zorundayız. Gebze ve Çayırovaspor ile il sıralaması için de mücadele edeceğiz. 4'lümü ya da 3'lümü statüde oynayacağımız net olarak belli değil. Öncelikle ligde kalmayı garantilemek istiyoruz. Sonrası zamanla netleşir’’dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.