Lösemi Hastası Öğrenciler Karne Sevincini Hastanede Yaşadı

Kocaeli 23.01.2015 - 14:36, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:30
 

Lösemi Hastası Öğrenciler Karne Sevincini Hastanede Yaşadı

Kocaeli'nde 2014-2015 eğitim yılının yarıyıl tatili bugün dağıtılan karnelerle başlarken; Vali Hasan Basri Güzeloğlu Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde lösemi tedavisi gören ve yine aynı hastanede eğitim alan çocuklara karnelerini verdi.

Kocaeli'nde 2014-2015 eğitim yılının yarıyıl tatili bugün dağıtılan karnelerle başlarken; Vali Hasan Basri Güzeloğlu Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde lösemi tedavisi gören ve yine aynı hastanede eğitim alan çocuklara karnelerini verdi. Hasta çocuklara ayrıca  çeşitli hediyeler dağıttı.   Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Gündoğdu Semtinde bulunan Gündoğdu İlkokulu'nda düzenlenen karne dağıtım törenine katıldı. Vali Güzeloğluyla birlikte Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zekeriya Özak, İl Milli Eğitim Müdürü Fehmi Rasim Çelik, İzmit Kaymakamı Ersin Emiroğlu, Gündoğdu İlkokulu Müdürü Sait Güzelcik öğrencilerin karne heyecanına ortak oldular. Burada öğrencilere dağıtılan karnelerin ardından Vali Güzeloğlu ve kent protokolü Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne geçti. Onkoloji ve Hemotoloji bölümlerinde uzun süreli tedavi gören Lösemi ve tümörlü hastalardan oluşan 18 ana okulu, ortaöğretim ve lise öğrencilerine karneleri ile çeşitli hediyelerini verdi. Tedavi gören öğrencilerin biran önce sağlıklarına kavuşmalarını istediklerini söyleyen Vali Güzeloğlu, "Onkoloji ve Hemotoloji kliniğinde tedavi gören ve eğitim verdiğimiz 18 çocuğumuza karnelerini verdik. Çocuklarımızın en kısa sürede sağlıklarına kavuştuktan sonra sınıf arkadaşlarından geri kalmamaları açısından çok önemsediğimiz bir projedir. Öğretmenlerimiz gayretli ve fedekarca katkı sağladılar. Onları da unutmadığımızı onlarla bir bütün olduğumuzu bugün karnelerini vererek göstermiş olduk. Tüm yavrularımızın şifa bulup en kısa sürede sağlıklarına kavuşmalarını diliyorum" dedi. 
Kocaeli'nde 2014-2015 eğitim yılının yarıyıl tatili bugün dağıtılan karnelerle başlarken; Vali Hasan Basri Güzeloğlu Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde lösemi tedavisi gören ve yine aynı hastanede eğitim alan çocuklara karnelerini verdi.

Kocaeli'nde 2014-2015 eğitim yılının yarıyıl tatili bugün dağıtılan karnelerle başlarken; Vali Hasan Basri Güzeloğlu Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde lösemi tedavisi gören ve yine aynı hastanede eğitim alan çocuklara karnelerini verdi. Hasta çocuklara ayrıca  çeşitli hediyeler dağıttı.

 

Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Gündoğdu Semtinde bulunan Gündoğdu İlkokulu'nda düzenlenen karne dağıtım törenine katıldı. Vali Güzeloğluyla birlikte Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zekeriya Özak, İl Milli Eğitim Müdürü Fehmi Rasim Çelik, İzmit Kaymakamı Ersin Emiroğlu, Gündoğdu İlkokulu Müdürü Sait Güzelcik öğrencilerin karne heyecanına ortak oldular. Burada öğrencilere dağıtılan karnelerin ardından Vali Güzeloğlu ve kent protokolü Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne geçti. Onkoloji ve Hemotoloji bölümlerinde uzun süreli tedavi gören Lösemi ve tümörlü hastalardan oluşan 18 ana okulu, ortaöğretim ve lise öğrencilerine karneleri ile çeşitli hediyelerini verdi.

Tedavi gören öğrencilerin biran önce sağlıklarına kavuşmalarını istediklerini söyleyen Vali Güzeloğlu, "Onkoloji ve Hemotoloji kliniğinde tedavi gören ve eğitim verdiğimiz 18 çocuğumuza karnelerini verdik. Çocuklarımızın en kısa sürede sağlıklarına kavuştuktan sonra sınıf arkadaşlarından geri kalmamaları açısından çok önemsediğimiz bir projedir. Öğretmenlerimiz gayretli ve fedekarca katkı sağladılar. Onları da unutmadığımızı onlarla bir bütün olduğumuzu bugün karnelerini vererek göstermiş olduk. Tüm yavrularımızın şifa bulup en kısa sürede sağlıklarına kavuşmalarını diliyorum" dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.