MAGDER Gazetecileri iftarda ağırladı!

Gebze 24.06.2016 - 11:31, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

MAGDER Gazetecileri iftarda ağırladı!

Marmara Gazeteciler Derneği(MAĞDER) geleneksel iftar yemeğini dün akşam Eskihisar'da gerçekleştirdi. Bölgemizedeki gazetecilerin ağırlandığı iftar yemeğine bölgemizdeki görev yapan basın mensupları katıldı.

'EĞİTİM FALİYETLERİ YAPIYORUZ'   Düzenlenen iftar yemeği öncesinde bir konuşma Marmara Gazeteciler Derneği Başkanı Ahmet Oğuz "Bizler sadece ayda yılda bir değil daha çok bir araya gelmeliyiz. Gebze bölgesinde gazetecilerin birbirlerine karşı saygı ve sevgi çerçevesinde yaklaşması gerekir. Çünkü bizler bu sevgi ve saygıyı birbirimize gösterirsek herkeste bize daha fazla saygı gösterir. Derneğimizin faaliyetleri oluyor. Özellikle eğitimsel anlamda grafikerlik eğitimleri verildi. Önümüzdeki yıl bu eğitim kurslarını tekrar yapacağız. Sizlerden ricam eğitimsel ve sosyal faaliyetlerimize katılmanız" dedi.  Yapılan konuşmalar sonrasında gazeteciler ezanın okunması ile birlikte oruçlarını açtı. Ardından gelen konuklar birbirleriyle uzun süre sohbet etti.  
Marmara Gazeteciler Derneği(MAĞDER) geleneksel iftar yemeğini dün akşam Eskihisar'da gerçekleştirdi. Bölgemizedeki gazetecilerin ağırlandığı iftar yemeğine bölgemizdeki görev yapan basın mensupları katıldı.

'EĞİTİM FALİYETLERİ YAPIYORUZ'

 

Düzenlenen iftar yemeği öncesinde bir konuşma Marmara Gazeteciler Derneği Başkanı Ahmet Oğuz "Bizler sadece ayda yılda bir değil daha çok bir araya gelmeliyiz. Gebze bölgesinde gazetecilerin birbirlerine karşı saygı ve sevgi çerçevesinde yaklaşması gerekir. Çünkü bizler bu sevgi ve saygıyı birbirimize gösterirsek herkeste bize daha fazla saygı gösterir. Derneğimizin faaliyetleri oluyor. Özellikle eğitimsel anlamda grafikerlik eğitimleri verildi. Önümüzdeki yıl bu eğitim kurslarını tekrar yapacağız. Sizlerden ricam eğitimsel ve sosyal faaliyetlerimize katılmanız" dedi.

 Yapılan konuşmalar sonrasında gazeteciler ezanın okunması ile birlikte oruçlarını açtı. Ardından gelen konuklar birbirleriyle uzun süre sohbet etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.