Mahalle Temsilcilerinden tepki

Darıca 24.03.2017 - 13:13, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Mahalle Temsilcilerinden tepki

Nene Hatun İlkokulu önünde yaşanan trafik kargaşası ve hayati risk iddiaları ile ilgili basın toplantısı yapan Nene Hatun CHP Mahalle Kadın Kolları Başkanı Neriman Çolak ve Yönetimi toplantı esnasında CHP Darıca Kadın Kolları Başkanı Nurcan Çağlara yönelik tepkilerini de dile getirdiler.

Neriman Çolak ve Yönetimi yaptığı basın toplantısında, "Nene Hatun İlkokulu ile ilgili yaşanan trafik kazası ve kargaşasına ilişkin mahallede 500 vatandaşımızdan imza topladık. Bu imzalarla birlikte durumu CHP Darıca Belediye Meclis Üyeleri aracılığı ile Belediye Meclisi'ne taşınmasını sağladık. Darıca Belediyesi ise bu durumu Kocaeli Ulaşım daire Başkanlığı'na ileteceklerini belirtti. Ancak sonuçta burada bir trafik sıkıntısının olmadığına karar verilen bir yazı cevap geldi. Ama daha dün bir süt firmasının aracı ile veli arasında kavga çıktı. Veli o kadar öğrencinn önünde silahını çıkartıp süt firması çalışanına doğrulttu. Biz üzerimize düşeni yaptık. Burada yaşanacak istenmeyen bir hadiseden burada risk yoktur cevabı verenler düşünsün."dedi. HERKES ÇAĞLAR'A TAHAMMÜL GÖSTERİYOR CHP Kadın Kolları Başkanı Nurcan Çağlar'ın Nene Hatun Mahalle Temsilciliği açılışı ve diğer porgram ve toplantılarda gösterdiği tavırda eleştiren CHP Nene Hatun  Mahalle Kadın Yönetimi, "Biz partimiz, ilçemiz ve bölgemiz adına gece gündüz demeden, pazar, esnaf, kıraathane çalışmaları yapıyoruz. Kendisi ile basında çıkan bazı olumsuz haberlerde görüyoruz. Açıkcası yazılan çizilen herşey doğru. Nurcan Çağlar'ın bu kadar kaprisine başta İlçe Başkanı olmak üzere tim partililer şaşkınlık verecek noktada tahammül gösteriyor. "dedi.
Nene Hatun İlkokulu önünde yaşanan trafik kargaşası ve hayati risk iddiaları ile ilgili basın toplantısı yapan Nene Hatun CHP Mahalle Kadın Kolları Başkanı Neriman Çolak ve Yönetimi toplantı esnasında CHP Darıca Kadın Kolları Başkanı Nurcan Çağlara yönelik tepkilerini de dile getirdiler.

Neriman Çolak ve Yönetimi yaptığı basın toplantısında, "Nene Hatun İlkokulu ile ilgili yaşanan trafik kazası ve kargaşasına ilişkin mahallede 500 vatandaşımızdan imza topladık. Bu imzalarla birlikte durumu CHP Darıca Belediye Meclis Üyeleri aracılığı ile Belediye Meclisi'ne taşınmasını sağladık. Darıca Belediyesi ise bu durumu Kocaeli Ulaşım daire Başkanlığı'na ileteceklerini belirtti. Ancak sonuçta burada bir trafik sıkıntısının olmadığına karar verilen bir yazı cevap geldi. Ama daha dün bir süt firmasının aracı ile veli arasında kavga çıktı. Veli o kadar öğrencinn önünde silahını çıkartıp süt firması çalışanına doğrulttu. Biz üzerimize düşeni yaptık. Burada yaşanacak istenmeyen bir hadiseden burada risk yoktur cevabı verenler düşünsün."dedi.

HERKES ÇAĞLAR'A TAHAMMÜL GÖSTERİYOR

CHP Kadın Kolları Başkanı Nurcan Çağlar'ın Nene Hatun Mahalle Temsilciliği açılışı ve diğer porgram ve toplantılarda gösterdiği tavırda eleştiren CHP Nene Hatun  Mahalle Kadın Yönetimi, "Biz partimiz, ilçemiz ve bölgemiz adına gece gündüz demeden, pazar, esnaf, kıraathane çalışmaları yapıyoruz. Kendisi ile basında çıkan bazı olumsuz haberlerde görüyoruz. Açıkcası yazılan çizilen herşey doğru. Nurcan Çağlar'ın bu kadar kaprisine başta İlçe Başkanı olmak üzere tim partililer şaşkınlık verecek noktada tahammül gösteriyor. "dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.