Melih Gökçek: Başıma bir şey gelirse...

16.01.2015 - 08:55, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:30
 

Melih Gökçek: Başıma bir şey gelirse...

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek “Başıma bir şey gelirse bu MOSSAD’dan gelmiştir” dedi.

Beyaz TV'de 'Erkan Tan ile Tartışalım' adlı programa katılan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, "Başıma bir şey gelirse bu MOSSAD'dan gelmiştir, milletim böyle bilsin" dedi.Gökçek, İsrail'e yönelik eleştirilerinden dolayı tehdit aldığını dile getirerek başına bir iş gelmesi halinde sorumlusunun MOSSAD olacağını söyledi. "Kimden gelirse gelsin bilin ki ucunda MOSSAD var" diyen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, sözlerini şöyle sürdürdü; Hangi olayın olması, kimin saldırması önemli değil. Önemli olan bunu yaptırandır. Ben böyle kabul ediyorum. Şayet maşaları kullanıp da bana bir şey yaptırırlarsa Melih MOSSAD tarafından öldürülmüştür, ona göre gardlarını alsınlar. Bu benim onlara mirasımdır, Türk milletine mirasımdır. Hakkım varsa böyle bilsinler.' dedi. HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYIN
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek “Başıma bir şey gelirse bu MOSSAD’dan gelmiştir” dedi.

Beyaz TV'de 'Erkan Tan ile Tartışalım' adlı programa katılan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, "Başıma bir şey gelirse bu MOSSAD'dan gelmiştir, milletim böyle bilsin" dedi.


Gökçek, İsrail'e yönelik eleştirilerinden dolayı tehdit aldığını dile getirerek başına bir iş gelmesi halinde sorumlusunun MOSSAD olacağını söyledi. "Kimden gelirse gelsin bilin ki ucunda MOSSAD var" diyen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, sözlerini şöyle sürdürdü; Hangi olayın olması, kimin saldırması önemli değil. Önemli olan bunu yaptırandır. Ben böyle kabul ediyorum. Şayet maşaları kullanıp da bana bir şey yaptırırlarsa Melih MOSSAD tarafından öldürülmüştür, ona göre gardlarını alsınlar. Bu benim onlara mirasımdır, Türk milletine mirasımdır. Hakkım varsa böyle bilsinler.' dedi.

HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYIN

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.