Menekşe’den ‘Fırtına’ transfer

Spor 10.07.2018 - 13:18, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Menekşe’den ‘Fırtına’ transfer

Menekşe’den ‘Fırtına’ transfer

Kadrosunda bir çok Gebzeli futbolcu barındırarak  öz değerlerine sahip çıkmayı felsefe edinen Gebzespor, yine bir Gebzeli oyuncuyu renklerine bağladı. Mor Menekşeler, kendi alt yapısında yetişen 22 yaşındaki sol kanat oyuncusu Emre Fırtına’yı transfer etti. 2011 yılında Gebzespor’da profesyonel olan ve gösterdiği başarılı performansla Kızılcabölükspor ve Tekirdağspor formalarını terleten Emre Fırtına, son olarak geçen sezon 12 Bingölspor’da görev yapmıştı.   4 SEZON SONRA YUVAYA DÖNÜŞ 3.Lig’de 85 maçta 3 golü bulunan Emre Fırtına, Gebzespor Başkanı Abbas Sır, Futbol Şube Sorumlusu Mustafa Turhan ile Tanıtım ve Pazarlama Sorumlusu Semih Yılmaz’ın hazır bulunduğu imza töreninde kendisine 2 yıllığına Gebzespor’a bağlayan sözleşmeye imza atarken, 4 sezon aradan sonra yuvaya döndüğü için çok mutlu olduğunu söyledi. Transferi kamuoyuna duyuran Gebzespor Basın Sözcüsü Gökçer Kuşdil, Emre Fırtına transferinin Gebzespor camiasına hayırlı olması temennisinde bulundu.
Menekşe’den ‘Fırtına’ transfer

Kadrosunda bir çok Gebzeli futbolcu barındırarak  öz değerlerine sahip çıkmayı felsefe edinen Gebzespor, yine bir Gebzeli oyuncuyu renklerine bağladı. Mor Menekşeler, kendi alt yapısında yetişen 22 yaşındaki sol kanat oyuncusu Emre Fırtına’yı transfer etti. 2011 yılında Gebzespor’da profesyonel olan ve gösterdiği başarılı performansla Kızılcabölükspor ve Tekirdağspor formalarını terleten Emre Fırtına, son olarak geçen sezon 12 Bingölspor’da görev yapmıştı.

 

4 SEZON SONRA YUVAYA DÖNÜŞ

3.Lig’de 85 maçta 3 golü bulunan Emre Fırtına, Gebzespor Başkanı Abbas Sır, Futbol Şube Sorumlusu Mustafa Turhan ile Tanıtım ve Pazarlama Sorumlusu Semih Yılmaz’ın hazır bulunduğu imza töreninde kendisine 2 yıllığına Gebzespor’a bağlayan sözleşmeye imza atarken, 4 sezon aradan sonra yuvaya döndüğü için çok mutlu olduğunu söyledi. Transferi kamuoyuna duyuran Gebzespor Basın Sözcüsü Gökçer Kuşdil, Emre Fırtına transferinin Gebzespor camiasına hayırlı olması temennisinde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.