Menekşe kendi işine bakıyor

Spor 08.03.2017 - 16:10, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Menekşe kendi işine bakıyor

  Pazartesi günü kent derbisinde Çayırovaspor ile karşı karşıya gelecek olan Gebzespor’da bu maçın hazırlıkları sürüyor. Bugün Metin Oktay Tesisleri’nde saat 13.30’da yapılan antrenmanla birlikte çalışmalarına devam eden Mor Menekşeler’de futbolcuların hem fiziksel, hem de mental anlamda iyi oldukları gözlendi. KALECİ YUSUF İDMANA ÇIKMADI Düz koşu ve ısınma hareketlerinin ardından kontrol-pas çalışması yapan mor beyazlılar ardından 5’e 2 top kapma ve pas çalışması yaptı. Antrenmanın ikinci bölümünde 4 grup halinde özel bir çalışma gerçekleştiren Gebzespor’da tedbir amaçlı dinlendirilen Jaba’nın yanı sıra, kaleci Yusuf Kılıç kasık içi ödemi sebebiyle bugün yapılan antrenman yer almadı. Yusuf’un durumunun yarın netlik kazanması bekleniyor.

 

Pazartesi günü kent derbisinde Çayırovaspor ile karşı karşıya gelecek olan Gebzespor’da bu maçın hazırlıkları sürüyor. Bugün Metin Oktay Tesisleri’nde saat 13.30’da yapılan antrenmanla birlikte çalışmalarına devam eden Mor Menekşeler’de futbolcuların hem fiziksel, hem de mental anlamda iyi oldukları gözlendi.

KALECİ YUSUF İDMANA ÇIKMADI

Düz koşu ve ısınma hareketlerinin ardından kontrol-pas çalışması yapan mor beyazlılar ardından 5’e 2 top kapma ve pas çalışması yaptı. Antrenmanın ikinci bölümünde 4 grup halinde özel bir çalışma gerçekleştiren Gebzespor’da tedbir amaçlı dinlendirilen Jaba’nın yanı sıra, kaleci Yusuf Kılıç kasık içi ödemi sebebiyle bugün yapılan antrenman yer almadı. Yusuf’un durumunun yarın netlik kazanması bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.