Menekşe tek attı 3 aldı 1-0

Spor 23.10.2016 - 18:20, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Menekşe tek attı 3 aldı 1-0

Menekşe tek attı 3 aldı 1-0

Gebzespor, ligin 5’nci haftasında sahasında konuk ettiği Bayrampaşa Tunaspor’u Yiğit Yılmaz’ın attığı golle 1-0 yenerek son 3 haftada 7 puan topladı. 90 dakika boyunca 10 kişiyle topun arkasına geçip savunma yapan, üstüne bir de hakemin hatalı ofsayt kararlarıyla saç baş yolan mor beyazlı taraftarlar, 75’nci dakikada oyuna giren Yiğit’in golüyle hayat buldu. YİĞİT GOLÜ ATTI SONRA KIZARDI 82’nci dakikada topu ağlara gönderen Yiğit, önce golden sonra formayı çıkardığı için ardından da son dakikada topa elle mücadele ettiği için çift sarı karttan kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Mücadelenin son saniyelerinde maçtaki tek net fırsatını bulan Tunaspor, yürekleri ağza getiren bir gol pozisyonundan faydalanamadı. Gebzespor böylece kağıt üzerinde kolay gözüken maçı zor da olsa kazanmayı başardı. Gelecek haftayı BAY geçecek olan Gebzespor, Çarşamba günü saat 15:00’da toplanacak.
Menekşe tek attı 3 aldı 1-0

Gebzespor, ligin 5’nci haftasında sahasında konuk ettiği Bayrampaşa Tunaspor’u Yiğit Yılmaz’ın attığı golle 1-0 yenerek son 3 haftada 7 puan topladı. 90 dakika boyunca 10 kişiyle topun arkasına geçip savunma yapan, üstüne bir de hakemin hatalı ofsayt kararlarıyla saç baş yolan mor beyazlı taraftarlar, 75’nci dakikada oyuna giren Yiğit’in golüyle hayat buldu.

YİĞİT GOLÜ ATTI SONRA KIZARDI

82’nci dakikada topu ağlara gönderen Yiğit, önce golden sonra formayı çıkardığı için ardından da son dakikada topa elle mücadele ettiği için çift sarı karttan kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Mücadelenin son saniyelerinde maçtaki tek net fırsatını bulan Tunaspor, yürekleri ağza getiren bir gol pozisyonundan faydalanamadı. Gebzespor böylece kağıt üzerinde kolay gözüken maçı zor da olsa kazanmayı başardı. Gelecek haftayı BAY geçecek olan Gebzespor, Çarşamba günü saat 15:00’da toplanacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.