MHP ÇAYIROVA’DA GÖREV DAĞILIMI YAPILDI!

Çayırova 24.03.2017 - 12:13, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

MHP ÇAYIROVA’DA GÖREV DAĞILIMI YAPILDI!

  MHP Çayırova İlçe Başkanı Yunus Emre Düzdaban ilçe yönetim kurulundaki görev dağılımı yaptı. MHP Çayırova İlçe Başkanı Yunus Emre Düzdaban, mazbatasını aldıktan sonra gerek protokol ziyaretlerine gerekse parti çalışmalarına hızlı başladı. MHP’li Yunus Emre Düzdaban yaptığı ilk yönetim kurulu toplantısında ilçe yönetim kurulu görev dağılımını yaptı. Yapılan görev dağılımına göre; ilçe başkanı Yunus Emre Düzdaban, başkan vekili Ahmet Durak-Selam Yılmaz-Vahdet Yılmaz, mali idare başkanı Erdoğan Arman-Fatih Kayaoğlu, seçim işlerinden sorumlu başkan Bekir Şengil-Gazi Kaya, mali işlerden sorumlu başkan Alaattin Durdağ-Habib Karakaşoğlu, AR-GE Sorumlusu İhsan Doğan-Eyüp Polat-Haluk Demirel, ilçe sekreteri Sinan Kutun-Murat Dinç, çevre ve sağlık komisyonu F. Baran Öztürk-Çağrı Atasoy, eğitim işlerinden sorumlu başkan Gökhan Oral-Fırat Öğüt, bağlı kuruluşlardan sorumlu başkan Hüseyin Er-Adem Menekşe, siyasi ve hukuk işleri sorumlusu Arda Alparslar-Muhittin Kaya, teşkilatlandırma sorumlu başkan Yılmaz Beşiroğlu-Mehmet Yurt-Bülent Işık, basın yayın sorumlu başkan Yusuf Turan-Hasan Zengin, sosyal faaliyetlerden sorumlu başkan Adem Çelik-Erdoğan Bol-Hakan Hafo, idari amiri Ahmet Birinci-Ömer Akbulut-Davut Akçay, hakla ilişkiler sorumlu başkan Yusuf Özcan-Ümit Yılmaz-Yunus Köse. ZİYARETÇİ AKINI Görev dağılımı ile ilgili olarak bir açıklama yapan MHP Çayırova İlçe Başkanı Yunus Emre Düzdaban, “İlçe teşkilatımızı bu güçlü ekip ve kadro ile birlikte idare edeceğiz. Göreve geldiğimiz günden beri de gerek partililerimizin gerekse Çayırova’daki birçok kesimden kişiler ilçe teşkilatımıza gelerek bizlere tebrik ediyorlar. Dün Kocaeli Giresun İli Şebinkarahisar Dernek Başkanı ve aynı zamanda Girbay sürücü kursu sahibi İlhan Avutman ve Dernek yöneticileri, Şebinkarahisar Toplu Konak Köyü Dernek Başkanı Muhammer Suyabatmaz, işadamı Bülent Özdemir, Gebze Ülkü Ocak Başkanı Alpaslan Özcan ve yönetimi ilçe teşkilatımıza gelerek görevimizde başarılar dilediler.” dedi.  

 

MHP Çayırova İlçe Başkanı Yunus Emre Düzdaban ilçe yönetim kurulundaki görev dağılımı yaptı. MHP Çayırova İlçe Başkanı Yunus Emre Düzdaban, mazbatasını aldıktan sonra gerek protokol ziyaretlerine gerekse parti çalışmalarına hızlı başladı. MHP’li Yunus Emre Düzdaban yaptığı ilk yönetim kurulu toplantısında ilçe yönetim kurulu görev dağılımını yaptı. Yapılan görev dağılımına göre; ilçe başkanı Yunus Emre Düzdaban, başkan vekili Ahmet Durak-Selam Yılmaz-Vahdet Yılmaz, mali idare başkanı Erdoğan Arman-Fatih Kayaoğlu, seçim işlerinden sorumlu başkan Bekir Şengil-Gazi Kaya, mali işlerden sorumlu başkan Alaattin Durdağ-Habib Karakaşoğlu, AR-GE Sorumlusu İhsan Doğan-Eyüp Polat-Haluk Demirel, ilçe sekreteri Sinan Kutun-Murat Dinç, çevre ve sağlık komisyonu F. Baran Öztürk-Çağrı Atasoy, eğitim işlerinden sorumlu başkan Gökhan Oral-Fırat Öğüt, bağlı kuruluşlardan sorumlu başkan Hüseyin Er-Adem Menekşe, siyasi ve hukuk işleri sorumlusu Arda Alparslar-Muhittin Kaya, teşkilatlandırma sorumlu başkan Yılmaz Beşiroğlu-Mehmet Yurt-Bülent Işık, basın yayın sorumlu başkan Yusuf Turan-Hasan Zengin, sosyal faaliyetlerden sorumlu başkan Adem Çelik-Erdoğan Bol-Hakan Hafo, idari amiri Ahmet Birinci-Ömer Akbulut-Davut Akçay, hakla ilişkiler sorumlu başkan Yusuf Özcan-Ümit Yılmaz-Yunus Köse.

ZİYARETÇİ AKINI

Görev dağılımı ile ilgili olarak bir açıklama yapan MHP Çayırova İlçe Başkanı Yunus Emre Düzdaban, “İlçe teşkilatımızı bu güçlü ekip ve kadro ile birlikte idare edeceğiz. Göreve geldiğimiz günden beri de gerek partililerimizin gerekse Çayırova’daki birçok kesimden kişiler ilçe teşkilatımıza gelerek bizlere tebrik ediyorlar. Dün Kocaeli Giresun İli Şebinkarahisar Dernek Başkanı ve aynı zamanda Girbay sürücü kursu sahibi İlhan Avutman ve Dernek yöneticileri, Şebinkarahisar Toplu Konak Köyü Dernek Başkanı Muhammer Suyabatmaz, işadamı Bülent Özdemir, Gebze Ülkü Ocak Başkanı Alpaslan Özcan ve yönetimi ilçe teşkilatımıza gelerek görevimizde başarılar dilediler.” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.