MHP DARICA Çakıroğlu İçin Mevlid Okuttu

Darıca 22.02.2018 - 21:02, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

MHP DARICA Çakıroğlu İçin Mevlid Okuttu

Bundan 3 yıl önce Ege Üniversitesi'nde öğrenciler arasında çıkan kavgada hayatını kaybeden Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü 4'üncü sınıf öğrencisi Fırat Yılmaz Çakıroğlu için MHP darıca İlçe Teşkilatı bir mevlid programı düzenledi.

MHP İlçe Başkanı Adem Emre Aygün'ün de katıldığı Mevlid-i Şerif programında merhum Çakıroğlu için dualar okundu, Yoğun bir katılımın gerçekleştiği mevlid programında pilav ikramında da bulunuldu.    Ege Üniversitesi'nde öğrenciler arasında çıkan kavgada, 7 kişi yaralandı ve Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü 4'üncü sınıf öğrencisi Fırat Yılmaz Çakıroğlu hayatını kaybetti. Gözaltına alınan Sosyoloji Bölümü 4'üncü sınıf öğrencisi Nurullah Semo tutuklandı, 7 kişi adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Fırat Çakıroğlu’nun ölümünden sonra Tarsus'da anısına yaşam boyu spor merkezi ve Nazilli'de adını taşıyan park yapılmıştır. Elvankent'de adına hatıra ormanı bulunmaktadır. FIRAT ÇAKIROĞLU NASIL ÖLDÜRÜLDÜ?  Ege Üniversitesi Kampüsü'nde karşıt görüşlü öğrenci grubu arasında çıkan kavgada bir öğrenci hayatını kaybederken, bir öğrenci ağır yaralandı. Ege Üniversitesi Kampüsü’nde, karşıt görüşlü öğrenci grubu arasında, iddiaya göre 2 gündür gerginlik yaşanıyordu. Bugün akşam saatlerinde gerginliğin büyümesi üzerine kavga başladı. Yaklaşık 300 öğrencinin karıştığı kavgada, bıçak, sopa ve taş kullanıldı. Kavga sırasında 2 öğrenci bıçakla ağır yaralanırken, çok sayıda öğrenci de hafif şekilde yaralandı. Durumun bildirilmesi üzerine kampüse çok sayıda ambulans yönlendirilirken, çevik kuvvet polis ekipleri kampüse girerek olaya müdahale edip grubu ayırdı. Ağır yaralılar olay yerindeki ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı. Ege Üniversitesi Hastanesi’nde tedavi altına alınan Fırat Yılmaz Çakıroğlu, yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı. 
Bundan 3 yıl önce Ege Üniversitesi'nde öğrenciler arasında çıkan kavgada hayatını kaybeden Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü 4'üncü sınıf öğrencisi Fırat Yılmaz Çakıroğlu için MHP darıca İlçe Teşkilatı bir mevlid programı düzenledi.

MHP İlçe Başkanı Adem Emre Aygün'ün de katıldığı Mevlid-i Şerif programında merhum Çakıroğlu için dualar okundu, Yoğun bir katılımın gerçekleştiği mevlid programında pilav ikramında da bulunuldu.

 

 Ege Üniversitesi'nde öğrenciler arasında çıkan kavgada, 7 kişi yaralandı ve Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü 4'üncü sınıf öğrencisi Fırat Yılmaz Çakıroğlu hayatını kaybetti. Gözaltına alınan Sosyoloji Bölümü 4'üncü sınıf öğrencisi Nurullah Semo tutuklandı, 7 kişi adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Fırat Çakıroğlu’nun ölümünden sonra Tarsus'da anısına yaşam boyu spor merkezi ve Nazilli'de adını taşıyan park yapılmıştır. Elvankent'de adına hatıra ormanı bulunmaktadır.

FIRAT ÇAKIROĞLU NASIL ÖLDÜRÜLDÜ? 

Ege Üniversitesi Kampüsü'nde karşıt görüşlü öğrenci grubu arasında çıkan kavgada bir öğrenci hayatını kaybederken, bir öğrenci ağır yaralandı. Ege Üniversitesi Kampüsü’nde, karşıt görüşlü öğrenci grubu arasında, iddiaya göre 2 gündür gerginlik yaşanıyordu. Bugün akşam saatlerinde gerginliğin büyümesi üzerine kavga başladı. Yaklaşık 300 öğrencinin karıştığı kavgada, bıçak, sopa ve taş kullanıldı. Kavga sırasında 2 öğrenci bıçakla ağır yaralanırken, çok sayıda öğrenci de hafif şekilde yaralandı. Durumun bildirilmesi üzerine kampüse çok sayıda ambulans yönlendirilirken, çevik kuvvet polis ekipleri kampüse girerek olaya müdahale edip grubu ayırdı. Ağır yaralılar olay yerindeki ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı. Ege Üniversitesi Hastanesi’nde tedavi altına alınan Fırat Yılmaz Çakıroğlu, yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.