GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Miniklerden muhteşem resital!

Kocaeli 28.02.2020 - 09:20, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Miniklerden muhteşem resital!

Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı piyano bölümü öğrencileri, gerçekleştirilen müzik dinletisinde sahneye çıkarak yeteneklerini sergiledi. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı piyano bölümü öğrencileri, müzik dinletisinde yeteneklerini sergiledi. Piyano bölümü eğitmeni Maya Tsetskhladze’nin öğrencisi 10 çocuk, ailelerinin katıldığı piyano dinletisinde yeteneklerini sergiledi. AİLELERİ DİNLEDİ Leyla Atakan Kültür Merkezi Dr. Şefik Postalcıoğlu Salonu’nda gerçekleştirilen müzik dinletisinde sahneye çıkarak yeteneklerini sergileyen çocuklar ailelerinden bolca alkış aldı. Bu özel günde aileleri tarafından yalnız bırakılmayan çocuklar piyano çalma konusunda ne kadar ileri bir aşama kaydettiklerini gösterdi. KLASİK MÜZİK ESERLERİNİ ÇALDILAR 1. ve 2. Sınıf öğrencilerinden oluşan piyano bölümü öğrencileri, Mozart-Allegro, Klementi-Seonetina, Jilinkiy-Polka, Pleyel-Sonetina gibi eserleri piyano ile çalarak hoş bir piyano dinletisi sergiledi.

Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı piyano bölümü öğrencileri, gerçekleştirilen müzik dinletisinde sahneye çıkarak yeteneklerini sergiledi. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı piyano bölümü öğrencileri, müzik dinletisinde yeteneklerini sergiledi. Piyano bölümü eğitmeni Maya Tsetskhladze’nin öğrencisi 10 çocuk, ailelerinin katıldığı piyano dinletisinde yeteneklerini sergiledi.

AİLELERİ DİNLEDİ

Leyla Atakan Kültür Merkezi Dr. Şefik Postalcıoğlu Salonu’nda gerçekleştirilen müzik dinletisinde sahneye çıkarak yeteneklerini sergileyen çocuklar ailelerinden bolca alkış aldı. Bu özel günde aileleri tarafından yalnız bırakılmayan çocuklar piyano çalma konusunda ne kadar ileri bir aşama kaydettiklerini gösterdi.

KLASİK MÜZİK ESERLERİNİ ÇALDILAR

1. ve 2. Sınıf öğrencilerinden oluşan piyano bölümü öğrencileri, Mozart-Allegro, Klementi-Seonetina, Jilinkiy-Polka, Pleyel-Sonetina gibi eserleri piyano ile çalarak hoş bir piyano dinletisi sergiledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.