“MUALLİMKÖY’ÜN YOK SAYILMASINA İZİN VERMEYECEĞİZ”

Gebze 01.08.2017 - 11:07, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

“MUALLİMKÖY’ÜN YOK SAYILMASINA İZİN VERMEYECEĞİZ”

CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, Muallimköy'de vatandaşlar ile bir araya geldi. Muallimköy’de konuşan vekil Tarhan “Muallim Köy’ün üvey evlat muamelesi görmesine izin vermeyeceğiz.” dedi.

CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, Muallimköy'de vatandaşlar ile bir araya geldi. Muallimköy’de konuşan vekil Tarhan “Muallim Köy’ün üvey evlat muamelesi görmesine izin vermeyeceğiz.” dedi. MUALLİMKÖYLÜ UNUTULMUŞ CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, CHP Gebze İlçe Başkanı Recep Dursun, İl Yöneticisi Hikmet Koçoğlu ve İlçe Yöneticileri birlikte Muallimköy'de vatandaşlar ile bir araya geldi. Tarhan, “Tek tek sorunlarını dinlediğiniz köy halkı mevcut yönetimin Muallim Köy’ü hizmetten yoksun bıraktığını, hatta unuttuğunu söylüyor. Böyle bir şey kabul edilebilir mi? Muallimköy’lüye üvey evlat muamelesi yapıyorlar. Hizmetin geç gelmesini bırakın, hizmet lafı unutulmuş.” DOĞALGAZ YOK Tarhan, “21 yüzyılda vatandaşlarımızın doğalgazdan mahrum bırakılmaması gerekiyor. Yetkililer ile görüştük. Gerekli alt yapı çalışmaları bir an önce tamamlanacak. Her yere ulaşan doğalgazın Muallim Köy’e de bir an önce ulaşması için üzerimize düşen ne görev varsa.” Dedi. BİLİŞİM VADİSİ SORUN YUMAĞI Tahsin Tarhan “Türkiye’nin Bilişim Üssü olacağı vaadiyle yola çıkılan Gebze Muallim Köy Mevkii’ndeki yurttaşların mağduriyetini defalarca meclis gündeminde dile getirdim. Temeli atılıp, yapımı arap saçına dönen Bilişim Vadisi, köy halkına yarattığı sorunlarla ortada kalmış durumda. Köy hafriyat kamyonlarının boşaltım alanı haline getirilmiş. Köy halkının sıkıntılarına bir an önce çözüm bulunmasını, hak ettikleri hizmeti almaları için mücadelemiz ve çalışmalarımız devam edecek.”
CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, Muallimköy'de vatandaşlar ile bir araya geldi. Muallimköy’de konuşan vekil Tarhan “Muallim Köy’ün üvey evlat muamelesi görmesine izin vermeyeceğiz.” dedi.

CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, Muallimköy'de vatandaşlar ile bir araya geldi. Muallimköy’de konuşan vekil Tarhan “Muallim Köy’ün üvey evlat muamelesi görmesine izin vermeyeceğiz.” dedi.

MUALLİMKÖYLÜ UNUTULMUŞ

CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, CHP Gebze İlçe Başkanı Recep Dursun, İl Yöneticisi Hikmet Koçoğlu ve İlçe Yöneticileri birlikte Muallimköy'de vatandaşlar ile bir araya geldi. Tarhan, “Tek tek sorunlarını dinlediğiniz köy halkı mevcut yönetimin Muallim Köy’ü hizmetten yoksun bıraktığını, hatta unuttuğunu söylüyor. Böyle bir şey kabul edilebilir mi? Muallimköy’lüye üvey evlat muamelesi yapıyorlar. Hizmetin geç gelmesini bırakın, hizmet lafı unutulmuş.”

DOĞALGAZ YOK

Tarhan, “21 yüzyılda vatandaşlarımızın doğalgazdan mahrum bırakılmaması gerekiyor. Yetkililer ile görüştük. Gerekli alt yapı çalışmaları bir an önce tamamlanacak. Her yere ulaşan doğalgazın Muallim Köy’e de bir an önce ulaşması için üzerimize düşen ne görev varsa.” Dedi.

BİLİŞİM VADİSİ SORUN YUMAĞI

Tahsin Tarhan “Türkiye’nin Bilişim Üssü olacağı vaadiyle yola çıkılan Gebze Muallim Köy Mevkii’ndeki yurttaşların mağduriyetini defalarca meclis gündeminde dile getirdim. Temeli atılıp, yapımı arap saçına dönen Bilişim Vadisi, köy halkına yarattığı sorunlarla ortada kalmış durumda. Köy hafriyat kamyonlarının boşaltım alanı haline getirilmiş. Köy halkının sıkıntılarına bir an önce çözüm bulunmasını, hak ettikleri hizmeti almaları için mücadelemiz ve çalışmalarımız devam edecek.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.