GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Muzaffer Bıyık ile daha mutlu DARICA!

Darıca 26.10.2020 - 18:06, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:35
 

Muzaffer Bıyık ile daha mutlu DARICA!

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, her fırsatta vatandaşların içinde olmaya özen gösterirken “Mutlu insanların yaşadığı bir Darıca inşa etmek için canla başla çalışıyoruz” dedi. Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, gönül belediyeciliği anlayışıyla her fırsatta vatandaşların içinde olmaya özen gösteriyor. Hafta sonu da yoğun bir şekilde programlara katılan ve esnafları ziyaret eden Başkan Muzaffer Bıyık, Abdi İpekçi Mahallesi’nde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Esnaf ve mahalle sakinlerini ziyaret eden Başkan Muzaffer Bıyık, çay sohbetleri de gerçekleştirerek vatandaşların talep ve sorunlarını dinledi. DAHA MUTLU DARICA İnsanların yaşamaktan mutlu olduğu, çocuklara daha yaşanabilir bir şehir bırakmak için çalıştıklarını ifade eden Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, “Sosyal belediyecilikle gönül belediyeciliğini harmanlayarak hareket ediyoruz. Bir yandan projelerimizi gerçekleştirirken bir yandan da Darıca’da yaşayan herkesin mutlu olduğu bir ilçe inşa etmek için canla başla çalışıyoruz. Amacımız çocuklarımıza daha yaşanabilir bir kent bırakmak. Gencinden yaşlısına, kadınından erkeğine Darıca’da yaşayan herkesin hayatını kolaylaştırmak ve mutlu oldukları bir şehir inşa etmek. Çalışmalarımızı bu doğrultuda gerçekleştiriyoruz” diye konuştu. VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞACAĞIZ Esnaf ziyaretlerine Ardahanlılar sitesi esnafına konuk olarak devam eden Başkan Bıyık, “Her zaman vatandaşımızın sesini duyacağız, yalnız bırakmayacağız. Darıca’da özellikle pandemi sebebiyle ekonomik olarak etkilenen esnaflarımızın, vatandaşlarımızın yanında olmak için var gücümüzle mesai harcamayı sürdüreceğiz. Bize kapılarını açan kıymetli esnaflarımıza misafirperverlikleri için teşekkür ediyorum” dedi.

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, her fırsatta vatandaşların içinde olmaya özen gösterirken “Mutlu insanların yaşadığı bir Darıca inşa etmek için canla başla çalışıyoruz” dedi.

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, gönül belediyeciliği anlayışıyla her fırsatta vatandaşların içinde olmaya özen gösteriyor. Hafta sonu da yoğun bir şekilde programlara katılan ve esnafları ziyaret eden Başkan Muzaffer Bıyık, Abdi İpekçi Mahallesi’nde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Esnaf ve mahalle sakinlerini ziyaret eden Başkan Muzaffer Bıyık, çay sohbetleri de gerçekleştirerek vatandaşların talep ve sorunlarını dinledi.

DAHA MUTLU DARICA

İnsanların yaşamaktan mutlu olduğu, çocuklara daha yaşanabilir bir şehir bırakmak için çalıştıklarını ifade eden Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, “Sosyal belediyecilikle gönül belediyeciliğini harmanlayarak hareket ediyoruz. Bir yandan projelerimizi gerçekleştirirken bir yandan da Darıca’da yaşayan herkesin mutlu olduğu bir ilçe inşa etmek için canla başla çalışıyoruz. Amacımız çocuklarımıza daha yaşanabilir bir kent bırakmak. Gencinden yaşlısına, kadınından erkeğine Darıca’da yaşayan herkesin hayatını kolaylaştırmak ve mutlu oldukları bir şehir inşa etmek. Çalışmalarımızı bu doğrultuda gerçekleştiriyoruz” diye konuştu.

VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞACAĞIZ

Esnaf ziyaretlerine Ardahanlılar sitesi esnafına konuk olarak devam eden Başkan Bıyık, “Her zaman vatandaşımızın sesini duyacağız, yalnız bırakmayacağız. Darıca’da özellikle pandemi sebebiyle ekonomik olarak etkilenen esnaflarımızın, vatandaşlarımızın yanında olmak için var gücümüzle mesai harcamayı sürdüreceğiz. Bize kapılarını açan kıymetli esnaflarımıza misafirperverlikleri için teşekkür ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.