Neşet Yalçın ‘Sanal Sınıfı’ tanıttı!

Darıca 09.12.2019 - 14:44, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Neşet Yalçın ‘Sanal Sınıfı’ tanıttı!

Darıca Neşet Yalçın Anadolu Lisesi “Sanal Sınıf’’ konulu yeni projesinin ilk çalışmasını yaparak, proje kapsamında Darıca’ya gelen misafirlerini ağırladı. Darıca Neşet Yalçın Anadolu Lisesi, T.C Dışişleri Bakanlığı ve Türkiye Ulusal Ajansı’nın desteklediği “Sanal Sınıf” Erasmus+KA229 projesi kapsamında İtalya, Polonya, Portekiz ve İngiltere’den öğretmenlere ev sahipliği yaptı. 2-6 Aralık tarihleri arasında gerçekleşen projenin ilk etabında, çalıştay ve toplantılarla proje faaliyetlerinin detaylı planlaması yapılırken, Marmara Üniversitesi, Türkçe ve Sosyal Bilimler Eğitimi Bölümü’nden Doç. Dr. Ahmet Benzer “Digital Çağda Eğitim Teknolojileri” başlıklı seminer ile katılımcılara sanal sınıflarda uygulanabilecek program ve uygulamaları tanıttı.Proje kapsamında Darıca Belediye Başkanı Sayın Muzaffer Bıyık’ı ziyaret eden heyet, Başkan Bıyık’a teşekkür etti. Başkan Bıyık ise, Yurtdışından misafirleri ilçemiz ve ülkemizde ağırlamaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade ederek, benzer faaliyetler gerçekleştiren ilçemizdeki tüm okulları emeklerinden dolayı kutladı. “MART 2020’DE PORTEKİZ’DE BULUŞACAKLAR” Okul Müdürü Suat Yiğit ise; ilçemize, ülkemize, kültür ve tarihimize hayran kalan misafirlerimizi memnun bir şekilde uğurlamanın mutluluğunu yaşadıklarını belirti. Proje süresince 22 öğrenci ve 6 öğretmenin yurtdışındaki etkinliklere katılma fırsatını yakalayacağı bilgisini veren Yiğit, oldukça verimli ve samimi ortamda gerçekleşen ‘Sanal Sınıf’ isimli projenin ilk ayağının ardından bu kez Mart 2020’de öğrencilerle birlikte Portekiz’de buluşacağız” dedi.

Darıca Neşet Yalçın Anadolu Lisesi “Sanal Sınıf’’ konulu yeni projesinin ilk çalışmasını yaparak, proje kapsamında Darıca’ya gelen misafirlerini ağırladı.

Darıca Neşet Yalçın Anadolu Lisesi, T.C Dışişleri Bakanlığı ve Türkiye Ulusal Ajansı’nın desteklediği “Sanal Sınıf” Erasmus+KA229 projesi kapsamında İtalya, Polonya, Portekiz ve İngiltere’den öğretmenlere ev sahipliği yaptı. 2-6 Aralık tarihleri arasında gerçekleşen projenin ilk etabında, çalıştay ve toplantılarla proje faaliyetlerinin detaylı planlaması yapılırken, Marmara Üniversitesi, Türkçe ve Sosyal Bilimler Eğitimi Bölümü’nden Doç. Dr. Ahmet Benzer “Digital Çağda Eğitim Teknolojileri” başlıklı seminer ile katılımcılara sanal sınıflarda uygulanabilecek program ve uygulamaları tanıttı.Proje kapsamında Darıca Belediye Başkanı Sayın Muzaffer Bıyık’ı ziyaret eden heyet, Başkan Bıyık’a teşekkür etti. Başkan Bıyık ise, Yurtdışından misafirleri ilçemiz ve ülkemizde ağırlamaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade ederek, benzer faaliyetler gerçekleştiren ilçemizdeki tüm okulları emeklerinden dolayı kutladı.

“MART 2020’DE PORTEKİZ’DE BULUŞACAKLAR”

Okul Müdürü Suat Yiğit ise; ilçemize, ülkemize, kültür ve tarihimize hayran kalan misafirlerimizi memnun bir şekilde uğurlamanın mutluluğunu yaşadıklarını belirti. Proje süresince 22 öğrenci ve 6 öğretmenin yurtdışındaki etkinliklere katılma fırsatını yakalayacağı bilgisini veren Yiğit, oldukça verimli ve samimi ortamda gerçekleşen ‘Sanal Sınıf’ isimli projenin ilk ayağının ardından bu kez Mart 2020’de öğrencilerle birlikte Portekiz’de buluşacağız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.