Öğrenciler Kitaplarını Alıp Meydana Geldi!

Gebze 28.03.2018 - 16:55, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Öğrenciler Kitaplarını Alıp Meydana Geldi!

Tüm Türkiye’de eş zamanlı olarak başlatılan ’81 İlde Kitap Okuyoruz’ etkinliği Gebze’de gerçekleşti. Kitap okuma etkinliğine Gebzeli öğrenciler büyük ilgi gösterdi.

54. Kütüphaneler Haftası dolayısı ile 81 ilde eş zamanlı olarak dün kitap okuma etkinliği düzenlendi. Gebze Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen etkinliğe Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan, Gebze İlçe Halk Kütüphanesi Müdiresi Tevhide Buğan, Gebze İlçe Müftüsü Orhan Örnek, Gebze İlçe Gençlik Merkezi Müdürü Köksal Turan, AK Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar, AK Parti Gebze İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ayhan Yılmaz, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. Kütüphaneler haftası dolayısı ile açıklama yapan Gebze İlçe Halk Kütüphanesi Müdiresi Tevhide Buğan, “Türk Kütüphaneler Derneği Başkanlığı’nca başlatılan, 7 yıldır gerçekleştirilen, Türkiye genelinde eş zamanlı olarak yapılan okuma etkinliğine hepiniz hoş geldiniz. Gerçekleştirdiğimiz etkinlikle okumanın önemine dikkat çekmek ve okumanın ne denli hayatımızda faydalı olduğunu anlatabilmek istedik. Etkinliğe özellikle öğrencilerimiz davet ettik. Çünkü çocuklara ne kadar küçük yaşta okuma alışkanlığı kazandırırsak ileride de faydasını görecek, alışkanlık devam edecektir. Bugün burada 12 okulumuz var. Okuma etkinliğimize destek veren tüm okullarımıza teşekkür ediyor, kütüphaneler haftasını kutluyorum.” dedi. KÜBRA AKABALI  
Tüm Türkiye’de eş zamanlı olarak başlatılan ’81 İlde Kitap Okuyoruz’ etkinliği Gebze’de gerçekleşti. Kitap okuma etkinliğine Gebzeli öğrenciler büyük ilgi gösterdi.

54. Kütüphaneler Haftası dolayısı ile 81 ilde eş zamanlı olarak dün kitap okuma etkinliği düzenlendi. Gebze Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen etkinliğe Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan, Gebze İlçe Halk Kütüphanesi Müdiresi Tevhide Buğan, Gebze İlçe Müftüsü Orhan Örnek, Gebze İlçe Gençlik Merkezi Müdürü Köksal Turan, AK Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar, AK Parti Gebze İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ayhan Yılmaz, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. Kütüphaneler haftası dolayısı ile açıklama yapan Gebze İlçe Halk Kütüphanesi Müdiresi Tevhide Buğan, “Türk Kütüphaneler Derneği Başkanlığı’nca başlatılan, 7 yıldır gerçekleştirilen, Türkiye genelinde eş zamanlı olarak yapılan okuma etkinliğine hepiniz hoş geldiniz. Gerçekleştirdiğimiz etkinlikle okumanın önemine dikkat çekmek ve okumanın ne denli hayatımızda faydalı olduğunu anlatabilmek istedik. Etkinliğe özellikle öğrencilerimiz davet ettik. Çünkü çocuklara ne kadar küçük yaşta okuma alışkanlığı kazandırırsak ileride de faydasını görecek, alışkanlık devam edecektir. Bugün burada 12 okulumuz var. Okuma etkinliğimize destek veren tüm okullarımıza teşekkür ediyor, kütüphaneler haftasını kutluyorum.” dedi.

KÜBRA AKABALI

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.