Öğretmenlere atama müjdesi

06.10.2015 - 10:50, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Öğretmenlere atama müjdesi

AK Parti'nin seçim beyannamesi atama bekleyen öğretmenlerin yüzünü güldürdü.

AK Parti'nin seçim beyannamesi atama bekleyen öğretmenlerin yüzünü güldürdü. Beyannamede 'Şubat döneminde öğretmen alımı yapacak şekilde gerekli düzenlemeleri yapacağız' denildi. Öğretmen atamaları yasal değişiklik yapılarak yılda 1 değil 2 kez yapılacak. Böylece hem yarı yıl tatili hem de yaz tatili döneminde öğretmen ataması gerçekleştirilebilecek. MEB, Şubat'ta daha fazla atama yapmak için de harekete geçti. İlk adım olarak Maliye Bakanlığı'ndan Şubat ayı için 40 bin kadro talep edildi. Maliye'nin vereceği kadroya göre atamalar gerçekleştirilecek. Bakanlığın elinde 10 bin kadro bulunuyor. (Kaynak: Takvim)
AK Parti'nin seçim beyannamesi atama bekleyen öğretmenlerin yüzünü güldürdü.

AK Parti'nin seçim beyannamesi atama bekleyen öğretmenlerin yüzünü güldürdü. Beyannamede 'Şubat döneminde öğretmen alımı yapacak şekilde gerekli düzenlemeleri yapacağız' denildi. Öğretmen atamaları yasal değişiklik yapılarak yılda 1 değil 2 kez yapılacak. Böylece hem yarı yıl tatili hem de yaz tatili döneminde öğretmen ataması gerçekleştirilebilecek. MEB, Şubat'ta daha fazla atama yapmak için de harekete geçti. İlk adım olarak Maliye Bakanlığı'ndan Şubat ayı için 40 bin kadro talep edildi. Maliye'nin vereceği kadroya göre atamalar gerçekleştirilecek. Bakanlığın elinde 10 bin kadro bulunuyor.

(Kaynak: Takvim)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.