Okur;Türkiyenin Yarınları Kadınlarla Aydınlanacak!

Kocaeli 26.01.2015 - 13:05, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:30
 

Okur;Türkiyenin Yarınları Kadınlarla Aydınlanacak!

Kocaeli Milletvekili Mehmet Ali Okur, AK Parti Dilovası İlçe Kadın Kolları Başkanlığı öncülüğünde gerçekleştirilen, KOSGEB ve Doğu Marmara Kalkınma Ajansı aracılığı ile Dilovalı kadın girişimcilerin desteklenmesi için başlatılan çalışmada başarılı olan 30 kadın girişimci sertifika törenine katıldı.

Sertifika almaya hak kazanan kadınlar KOSGEB tarafından 30 bin lira hibe ve 70 bin lira faizsiz kredi verilerek kendi işyerini kuracak ve yanında personel istihdamı da yapabilecek.   Kocaeli Milletvekili Mehmet Ali Okur sertifika dağıtım töreninde yapmış olduğu konuşmada; “Bir toplumun uygarlık yolunda gösterdiği ilerleme, kadına verdiği değer, ona verdiği konum, hak ve sorumluluklarla doğru orantılıdır. Bilim, siyaset, eğitim, kültür-sanat, spor ve iş dünyasında büyük başarılara imza atmış, ülkemizde ve yurt dışında adından saygıyla söz edilen kadınlarımızla daima gurur duyuyoruz. Bu gurur tablosu, kadınlarımızın zorluklarla başa çıkabilme gücünün ve fırsat verildiğinde yapabileceklerinin en güzel örneğidir.    Bizler, kadınlarımızın hayatın her alanında daha etkin, daha katılımcı bir rol üstlenebildikleri, kamusal haklardan eşit ve adil biçimde yararlanabildikleri örnek bir ülke olabilmek için bundan sonra da var gücümüzle mücadelemizi sürdüreceğiz. İnanıyorum ki, kadınlarımızın toplumsal statüleri ve elde ettiği kazanımlar güçlendikçe; onlar siyasal, toplumsal, kültürel hayata daha fazla katılım imkanı buldukça Türkiye’nin yarınları daha da aydınlık olacaktır” dedi.
Kocaeli Milletvekili Mehmet Ali Okur, AK Parti Dilovası İlçe Kadın Kolları Başkanlığı öncülüğünde gerçekleştirilen, KOSGEB ve Doğu Marmara Kalkınma Ajansı aracılığı ile Dilovalı kadın girişimcilerin desteklenmesi için başlatılan çalışmada başarılı olan 30 kadın girişimci sertifika törenine katıldı.

Sertifika almaya hak kazanan kadınlar KOSGEB tarafından 30 bin lira hibe ve 70 bin lira faizsiz kredi verilerek kendi işyerini kuracak ve yanında personel istihdamı da yapabilecek.

 

Kocaeli Milletvekili Mehmet Ali Okur sertifika dağıtım töreninde yapmış olduğu konuşmada; “Bir toplumun uygarlık yolunda gösterdiği ilerleme, kadına verdiği değer, ona verdiği konum, hak ve sorumluluklarla doğru orantılıdır. Bilim, siyaset, eğitim, kültür-sanat, spor ve iş dünyasında büyük başarılara imza atmış, ülkemizde ve yurt dışında adından saygıyla söz edilen kadınlarımızla daima gurur duyuyoruz. Bu gurur tablosu, kadınlarımızın zorluklarla başa çıkabilme gücünün ve fırsat verildiğinde yapabileceklerinin en güzel örneğidir. 

 

Bizler, kadınlarımızın hayatın her alanında daha etkin, daha katılımcı bir rol üstlenebildikleri, kamusal haklardan eşit ve adil biçimde yararlanabildikleri örnek bir ülke olabilmek için bundan sonra da var gücümüzle mücadelemizi sürdüreceğiz. İnanıyorum ki, kadınlarımızın toplumsal statüleri ve elde ettiği kazanımlar güçlendikçe; onlar siyasal, toplumsal, kültürel hayata daha fazla katılım imkanı buldukça Türkiye’nin yarınları daha da aydınlık olacaktır” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.