“ÖNCE GEBZE İLE DERTLENİYORUZ”

Gebze 07.08.2017 - 11:48, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

“ÖNCE GEBZE İLE DERTLENİYORUZ”

Kocaeli Karabüklüler Derneği (KOÇKARDER) Gençlik Kolları Yönetimi Basınla Buluştu

Kocaeli Karabüklüler Derneği Gençlik Kolları Yönetimi önceki gün Çayırova Sosyal Tesislerinde gerçekleşen toplantı ile bir araya geldi. Toplantı da konuşan Kocaeli Karabüklüler Derneği Başkanı Bahri Kökçü, “Biz Karabüklüyüz ama doyduğumuz yer olan Gebze ve Kocaeli’nin sorunları da bizim sorunumuzdur. Her türlü şart ve koşulda tüm desteğimiz hazırdır.” Dedi. 2007 yılından beri Gebze’de hizmet veren 2017 yılında KOCKARDER olarak çalışmalarına devam eden Kocaeli Karabüklüler Derneği gençlik kolları önceki gün Çayırova Sosyal Tesislerinde yapılan kahvaltı organizasyonu ile basınla buluştu. Programa Dernek Başkanı Bahri Kökçü başta olmak üzere Gebze, Çayırova, Darıca ve çevresinden misafirler ve basın mensupları katıldı. “SOSYAL DERNEKÇİLİK OLGUSUNU İŞLİYORUZ” Çayırova Belediyesi Sosyal Tesislerinde Toplantı salonunda düzenlenen basın toplantısında söz alan Gençlik Kolları Başkanı Samet Özçelik "Öncelikle buraya gelerek bizlerle beraber olan değerli basınımıza teşekkür ediyorum. Dernekçilik anlamında gerek siyasi gerek kültürel olarak varlığımızı sürdürmekteyiz. Sürdürürken de sosyal dernekçilik olgusunu da işleyen Kocaeli ve hatta Marmara’nın sayılı dernekleri arasında sayıldığımızı belirtmek istiyorum. Dernek ve gençlik kollarımızın etkinlikleri hakkında detaylı bilgileri başkan yardımcılarımız aktaracaklardır. Tekrar buraya katıldığının için siz değerli katılımcı ve değerli basınımıza teşekkür ediyorum.” dedi. “15 TEMMUZ ŞEHİDİ UNUTULMADI” Ardından söz alan Başkan Yardımcısı Cihan Bodur derneğin ve gençlik kollarının sosyal faaliyetlerini, misyonunu, vizyonunu ve gençlik kollarının ileriki dönemdeki yapmayı düşündüğü organizasyonlar hakkında bilgi verdi. Daha sonra söz alan yine Başkan Yardımcısı Burak Kökçü ise gelen misafir ve basına kısa şekilde Karabük ve Karabükspor'u tanıttı. En son söz alan Eflani Çukurören Köyü Derneği Gençlik Kolları Başkanı Muharrem Köse hemşerisi 15 Temmuz Şehidi Barış Efe hakkında duygu dolu konuşma yaparak katılan davetlilere teşekkür etti. GEBZE VE KOCAELİ SORUNLARI KONUŞULDU Programın sonlarına doğru gazetecilerin sorularını yanıtlayan dernek başkanı Bahri Kökçü katılan tüm basın mensuplarına teşekkür ederek, “Gebze’nin il olması” konusunda sorulan soruya "Gebze’nin il olması gerektiğini her platformda dile getiriyoruz. Biz Karabüklüyüz ama doyduğumuz yer olan Gebze ve Kocaeli’nin sorunları da bizim sorunumuzdur. Her türlü şart ve koşulda tüm desteğimiz hazırdır,” diyerek Kocaeli ve özellikle Gebze civarında ikamet eden 10 bine yakın Karabüklü hemşerilerinin artık aktif siyasette yer alması gerektiğini, doyduğu topraklara da hizmet etmek istediklerini ifade etti. Program yapılan teşekkür konuşmaları ve hatıra fotoğrafları çekilmesi ile son buldu.
Kocaeli Karabüklüler Derneği (KOÇKARDER) Gençlik Kolları Yönetimi Basınla Buluştu

Kocaeli Karabüklüler Derneği Gençlik Kolları Yönetimi önceki gün Çayırova Sosyal Tesislerinde gerçekleşen toplantı ile bir araya geldi. Toplantı da konuşan Kocaeli Karabüklüler Derneği Başkanı Bahri Kökçü, “Biz Karabüklüyüz ama doyduğumuz yer olan Gebze ve Kocaeli’nin sorunları da bizim sorunumuzdur. Her türlü şart ve koşulda tüm desteğimiz hazırdır.” Dedi.

2007 yılından beri Gebze’de hizmet veren 2017 yılında KOCKARDER olarak çalışmalarına devam eden Kocaeli Karabüklüler Derneği gençlik kolları önceki gün Çayırova Sosyal Tesislerinde yapılan kahvaltı organizasyonu ile basınla buluştu. Programa Dernek Başkanı Bahri Kökçü başta olmak üzere Gebze, Çayırova, Darıca ve çevresinden misafirler ve basın mensupları katıldı.

“SOSYAL DERNEKÇİLİK OLGUSUNU İŞLİYORUZ”

Çayırova Belediyesi Sosyal Tesislerinde Toplantı salonunda düzenlenen basın toplantısında söz alan Gençlik Kolları Başkanı Samet Özçelik "Öncelikle buraya gelerek bizlerle beraber olan değerli basınımıza teşekkür ediyorum. Dernekçilik anlamında gerek siyasi gerek kültürel olarak varlığımızı sürdürmekteyiz. Sürdürürken de sosyal dernekçilik olgusunu da işleyen Kocaeli ve hatta Marmara’nın sayılı dernekleri arasında sayıldığımızı belirtmek istiyorum. Dernek ve gençlik kollarımızın etkinlikleri hakkında detaylı bilgileri başkan yardımcılarımız aktaracaklardır. Tekrar buraya katıldığının için siz değerli katılımcı ve değerli basınımıza teşekkür ediyorum.” dedi.

“15 TEMMUZ ŞEHİDİ UNUTULMADI”

Ardından söz alan Başkan Yardımcısı Cihan Bodur derneğin ve gençlik kollarının sosyal faaliyetlerini, misyonunu, vizyonunu ve gençlik kollarının ileriki dönemdeki yapmayı düşündüğü organizasyonlar hakkında bilgi verdi. Daha sonra söz alan yine Başkan Yardımcısı Burak Kökçü ise gelen misafir ve basına kısa şekilde Karabük ve Karabükspor'u tanıttı. En son söz alan Eflani Çukurören Köyü Derneği Gençlik Kolları Başkanı Muharrem Köse hemşerisi 15 Temmuz Şehidi Barış Efe hakkında duygu dolu konuşma yaparak katılan davetlilere teşekkür etti.

GEBZE VE KOCAELİ SORUNLARI KONUŞULDU

Programın sonlarına doğru gazetecilerin sorularını yanıtlayan dernek başkanı Bahri Kökçü katılan tüm basın mensuplarına teşekkür ederek, “Gebze’nin il olması” konusunda sorulan soruya "Gebze’nin il olması gerektiğini her platformda dile getiriyoruz. Biz Karabüklüyüz ama doyduğumuz yer olan Gebze ve Kocaeli’nin sorunları da bizim sorunumuzdur. Her türlü şart ve koşulda tüm desteğimiz hazırdır,” diyerek Kocaeli ve özellikle Gebze civarında ikamet eden 10 bine yakın Karabüklü hemşerilerinin artık aktif siyasette yer alması gerektiğini, doyduğu topraklara da hizmet etmek istediklerini ifade etti. Program yapılan teşekkür konuşmaları ve hatıra fotoğrafları çekilmesi ile son buldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.