GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Onlara bugün izin var!

Ekonomi 24.05.2020 - 16:07, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Onlara bugün izin var!

Bayram boyunca tüm Türkiye'de uygulanan sokağa çıkma yasağında bazı kesimler istisnai olarak kapsam dışı tutuldu. Bayramın birinci günü olan bugün 65 yaş üstü vatandaşlar belirlenen saatlerde sokağa çıkabilecek. Türkiye’de, corona virüsü sebebiyle en riskli yaş grubu olan 65 yaş üstü ile corona virüsünün yayılmasında etkili olana 20 yaş altı vatandaşların yaklaşık iki aydır sokağa çıkması yasaklanmıştı. Ancak, corona virüsü verilerinin azalmasıyla birlikte, sokağa çıkma yasağı bulunan 65 yaş üstü vatandaşların belirli gün ve saatlerde, belirli şartla kapsamında sokağa çıkma izni verilmeye başlandı. Bayramda uygulanan sokağa çıkma yasağında 65 yaş üstü vatandaşlar bugün belirlenen saatlerde sokağa çıkabilecek.  65 YAŞ ÜSTÜ SOKAĞA ÇIKMA İZNİ  23-24-25 ve 26 Mayıs tarihlerini kapsayan dört günlük süreçte tüm Türkiye'de sokağa çıkma yasağı olacak. Ancak, 65 yaş üstünde bulunan vatandaşlar, Ramazan Bayramı'nın birinci günü olan bugün 14.00 ile 20.00 saatleri arasında, araba kullanmamak şartı ile yürüme mesafesinde sokağa çıkabilecek.

Bayram boyunca tüm Türkiye'de uygulanan sokağa çıkma yasağında bazı kesimler istisnai olarak kapsam dışı tutuldu. Bayramın birinci günü olan bugün 65 yaş üstü vatandaşlar belirlenen saatlerde sokağa çıkabilecek.

Türkiye’de, corona virüsü sebebiyle en riskli yaş grubu olan 65 yaş üstü ile corona virüsünün yayılmasında etkili olana 20 yaş altı vatandaşların yaklaşık iki aydır sokağa çıkması yasaklanmıştı. Ancak, corona virüsü verilerinin azalmasıyla birlikte, sokağa çıkma yasağı bulunan 65 yaş üstü vatandaşların belirli gün ve saatlerde, belirli şartla kapsamında sokağa çıkma izni verilmeye başlandı. Bayramda uygulanan sokağa çıkma yasağında 65 yaş üstü vatandaşlar bugün belirlenen saatlerde sokağa çıkabilecek. 

65 YAŞ ÜSTÜ SOKAĞA ÇIKMA İZNİ 

23-24-25 ve 26 Mayıs tarihlerini kapsayan dört günlük süreçte tüm Türkiye'de sokağa çıkma yasağı olacak. Ancak, 65 yaş üstünde bulunan vatandaşlar, Ramazan Bayramı'nın birinci günü olan bugün 14.00 ile 20.00 saatleri arasında, araba kullanmamak şartı ile yürüme mesafesinde sokağa çıkabilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.