Özak ve Tunçel’e önemli görev!

Kocaeli 29.03.2018 - 14:59, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Özak ve Tunçel’e önemli görev!

Zekeriya Özak’ta Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu bugün itibariyle kutsal topraklara gitti. Karaosmanoğlu’na Zekeriya Özak ve Oya Tunçel vekalet edecek.

Aynı zamanda Büyükşehir Meclisi İmar Komisyonu Başkanı olan Zekeriya Özak, bugün ve yarın Ankara’da Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde düzenlenecek olan çevre konulu toplantıya ve AK Parti Genel Merkezi tarafından düzenlenecek olan Genişletilmiş 123. İl Başkanları toplantısına Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nu temsilen katıldı. 7 NİSAN’A KADAR Başkan vekili Zekeriya Özak’ın Ankara da bulunduğu süre zarfında ise Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanlığına Oya Tunçel vekalet ediyor. 31 Mart-7 Nisan tarihleri arasında Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanlığına yine Zekeriya Özak vekalet edecek.
Zekeriya Özak’ta Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu bugün itibariyle kutsal topraklara gitti. Karaosmanoğlu’na Zekeriya Özak ve Oya Tunçel vekalet edecek.

Aynı zamanda Büyükşehir Meclisi İmar Komisyonu Başkanı olan Zekeriya Özak, bugün ve yarın Ankara’da Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde düzenlenecek olan çevre konulu toplantıya ve AK Parti Genel Merkezi tarafından düzenlenecek olan Genişletilmiş 123. İl Başkanları toplantısına Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nu temsilen katıldı.

7 NİSAN’A KADAR

Başkan vekili Zekeriya Özak’ın Ankara da bulunduğu süre zarfında ise Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanlığına Oya Tunçel vekalet ediyor. 31 Mart-7 Nisan tarihleri arasında Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanlığına yine Zekeriya Özak vekalet edecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.