Paşa’dan Selim Özkan bombası

Spor 18.01.2019 - 17:47, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Paşa’dan Selim Özkan bombası

Paşa’dan Selim Özkan bombası

Gebze’nin en köklü amatör spor kulüplerinin başında gelen Mustafapaşaspor’da bombalar patlıyor. Mücadele vereceği 2.Küme F Grubu’nda rotasını şampiyonluk olarak belirleyen sarı-lacivertli ekip, bu hedef doğrultusunda takımın başına daha önce de Mustafapaşa’da oynayan ve antrenörlük yapan Selim Özkan’ı getirdi. Yuvaya dönen genç teknik adam, “Mustafapaşapor’un gönlümde ayrı bir önemi var. Tekrar sarı-lacivertli ekipte çalışma imkânı bulduğum için mutlu ve heyecanlıyım. Hedefimiz şampiyonluk” diye konuştu. İLK RAKİP DARICA TÜRKELİ Mustafapaşa transferde ise Selim Özkan’ın tanıdığı, bildiği ve hazır oyuncuları kadrosuna kattı. Buna göre sarı-lacivertli ekip, Tayfunspor’dan kaleci Ender, Gökhan, Eser, Mustafa, Berkan, Kirazpınar’dan ise Barış ve Uğur’u transfer etti. Antrenör Özkan 2 oyuncu daha alacaklarını söyledi. Öte yandan Mustafapaşa ligdeki ilk maçını Pazar günü Darıca Türkeli Gençlik ile oynayacak. Metin Oktay Stadı’ndaki karşılaşmanın başlama saati 17.00.
Paşa’dan Selim Özkan bombası

Gebze’nin en köklü amatör spor kulüplerinin başında gelen Mustafapaşaspor’da bombalar patlıyor. Mücadele vereceği 2.Küme F Grubu’nda rotasını şampiyonluk olarak belirleyen sarı-lacivertli ekip, bu hedef doğrultusunda takımın başına daha önce de Mustafapaşa’da oynayan ve antrenörlük yapan Selim Özkan’ı getirdi. Yuvaya dönen genç teknik adam, “Mustafapaşapor’un gönlümde ayrı bir önemi var. Tekrar sarı-lacivertli ekipte çalışma imkânı bulduğum için mutlu ve heyecanlıyım. Hedefimiz şampiyonluk” diye konuştu.

İLK RAKİP DARICA TÜRKELİ

Mustafapaşa transferde ise Selim Özkan’ın tanıdığı, bildiği ve hazır oyuncuları kadrosuna kattı. Buna göre sarı-lacivertli ekip, Tayfunspor’dan kaleci Ender, Gökhan, Eser, Mustafa, Berkan, Kirazpınar’dan ise Barış ve Uğur’u transfer etti. Antrenör Özkan 2 oyuncu daha alacaklarını söyledi. Öte yandan Mustafapaşa ligdeki ilk maçını Pazar günü Darıca Türkeli Gençlik ile oynayacak. Metin Oktay Stadı’ndaki karşılaşmanın başlama saati 17.00.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.