Pilavcı, başkan yardımcısı oldu!

Siyaset 08.10.2020 - 10:16, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Pilavcı, başkan yardımcısı oldu!

AK Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı Baki Özdemir, yönetimini oluşturdu. Özdemir'in yönetiminde Darıca'dan sadece Yasin Pilavcı'nın olması ise dikkat çekti. Pilavcı ayrıca İl Başkan Yardımcılığı görevine getirildi. AK Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları icra kurulunu belirledi. Dün yapılan toplantıda alınan kararlar sonrası Darıcalıların yakından tanıdığı başarılı ve genç siyasetçi Yasin Pilavcı, İl Başkan Yardımcısı olarak görev yapacak. Geçtiğimiz dönemde de Mali Birimden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı olan Yasin Pilavcı, yeni dönemde AR-GE Biriminden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı olarak görev yapacak.   

AK Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı Baki Özdemir, yönetimini oluşturdu. Özdemir'in yönetiminde Darıca'dan sadece Yasin Pilavcı'nın olması ise dikkat çekti. Pilavcı ayrıca İl Başkan Yardımcılığı görevine getirildi.

AK Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları icra kurulunu belirledi. Dün yapılan toplantıda alınan kararlar sonrası Darıcalıların yakından tanıdığı başarılı ve genç siyasetçi Yasin Pilavcı, İl Başkan Yardımcısı olarak görev yapacak. Geçtiğimiz dönemde de Mali Birimden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı olan Yasin Pilavcı, yeni dönemde AR-GE Biriminden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı olarak görev yapacak. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.