Protokole sıkı düzenleme!

Spor 15.11.2018 - 15:40, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Protokole sıkı düzenleme!

İLÇE SPOR GÜVENLİK KURULU KAYMAKAM GÜLER’İN BAŞKANLIĞINDA TOPLANDI

Gebze İlçe Spor Güvenlik Kurulu bugün Gebze Kaymakamı Mustafa Güler başkanlığında toplandı. Gebze Alaettin Kurt Stadyumu’ndaki protokol tribünü ile ilgili konuların görüşüldüğü toplantıda önemli kararlar alındı. Özellikle Gebze Alaettin Kurt Stadyumu’ndaki protokol tribünü ile ilgili önemli kararların alındığı toplantıya Gebze Kaymakamı Mustafa Güler’in yanı sıra, Gebze İlçe Emniyet Müdürü Murat Şeker, Gebze Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Gökhan Yavaşer, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan, İlçe Sağlık Müdür V.Furkan Yakın, Gebzespor Başkanı Abbas Sır ve Gebzespor Mali  Asbaşkanı Köksal Aydın katıldı.     MİSAFİR TAKIM İÇİN KONTENJAN SAYISI AŞILMAYACAK Kritik zirvede alınan kararların başında Alaettin Kurt Stadı’ndaki protokol tribünü düzeni oldu. Türkiye Futbol Federasyonu’nun misafir takım yöneticileri ve taraftarlarının protokol tribünü için belirlediği kontenjan sayısını kesinlikle aşmama kararı alan İlçe Spor Güvenlik Kurulu, bu sayının 15’i geçmeyeceğini kesin bir dille karara bağladı. PROTOKOL TRİBÜNÜNE HERKES GİREMEYECEK Emniyet Müdürlüğü ve Spor İlçe Müdürlüğü, protokol tribüne herkesin giremeyeceğini belirterek, protokol üyeleri, yönetim kurulu üyeleri ve kombine kart sahipleri dışında kimsenin alınmayacağını bildirdi. Öte yandan Gebze Kaymakamı Mustafa Güler ve Gebze ilçe Emniyet Müdürü Murat Şeker’in, önümüzdeki günlerde Gebzespor tribünleri ile bir araya gelerek tanışma ve istişare toplantısı yapacağı öğrenildi.  
İLÇE SPOR GÜVENLİK KURULU KAYMAKAM GÜLER’İN BAŞKANLIĞINDA TOPLANDI

Gebze İlçe Spor Güvenlik Kurulu bugün Gebze Kaymakamı Mustafa Güler başkanlığında toplandı. Gebze Alaettin Kurt Stadyumu’ndaki protokol tribünü ile ilgili konuların görüşüldüğü toplantıda önemli kararlar alındı.

Özellikle Gebze Alaettin Kurt Stadyumu’ndaki protokol tribünü ile ilgili önemli kararların alındığı toplantıya Gebze Kaymakamı Mustafa Güler’in yanı sıra, Gebze İlçe Emniyet Müdürü Murat Şeker, Gebze Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Gökhan Yavaşer, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan, İlçe Sağlık Müdür V.Furkan Yakın, Gebzespor Başkanı Abbas Sır ve Gebzespor Mali  Asbaşkanı Köksal Aydın katıldı.

 

 

MİSAFİR TAKIM İÇİN KONTENJAN SAYISI AŞILMAYACAK

Kritik zirvede alınan kararların başında Alaettin Kurt Stadı’ndaki protokol tribünü düzeni oldu. Türkiye Futbol Federasyonu’nun misafir takım yöneticileri ve taraftarlarının protokol tribünü için belirlediği kontenjan sayısını kesinlikle aşmama kararı alan İlçe Spor Güvenlik Kurulu, bu sayının 15’i geçmeyeceğini kesin bir dille karara bağladı.

PROTOKOL TRİBÜNÜNE HERKES GİREMEYECEK

Emniyet Müdürlüğü ve Spor İlçe Müdürlüğü, protokol tribüne herkesin giremeyeceğini belirterek, protokol üyeleri, yönetim kurulu üyeleri ve kombine kart sahipleri dışında kimsenin alınmayacağını bildirdi. Öte yandan Gebze Kaymakamı Mustafa Güler ve Gebze ilçe Emniyet Müdürü Murat Şeker’in, önümüzdeki günlerde Gebzespor tribünleri ile bir araya gelerek tanışma ve istişare toplantısı yapacağı öğrenildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.