“Rakiplerimizle ilgilenmiyoruz”

Spor 16.02.2018 - 15:52, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

“Rakiplerimizle ilgilenmiyoruz”

TEKNİK DİREKTÖR BALCIOĞLU KAZANMAYA DEVAM EDECEKLERİNİ SÖYLEDİ

Darıca G.B Teknik Direktörü Uğur Balcıoğlu, 1-0 kazanılan Van BŞB maçını ve Pazartesi günü oynanacak olan Erokspor karşılaşmasını gazetemize değerlendirdi. Van maçıyla ilgili olarak, ‘’1 puan almaya gelen rakibimiz karşısında 70.dakikadan itibaren maçı tek kaleye çevirdik. 3-4 net fırsatta kaleci Onur’u geçemedik. Nitekim gol bir duran toptan geldi. Lider olduğumuz için her takım ekstra motivasyonla karşımıza çıkıyor. Bundan sonra her maç daha da zor olacak. Biz kazandığımız sürece rakiplerimizin nasıl sonuçlar aldığıyla ilgilenmiyoruz’’ dedi. BALCIOĞLU: HER MAÇIMIZ FİNAL Balcıoğlu Erokspor maçı için ise, ‘’Kazanmak istiyoruz’’ diyerek futbolcularına güvendiğini söyledi. Bu saatten sonra her maçın daha da zor geçeceği bilincinde olduklarını ve gerekli önlemleri de buna göre aldıklarını kaydeden Balcıoğlu, ‘’Biz her maçı tek tek düşünüyoruz. Van karşılaşmasına sezonun final maçıymış gibi sahaya çıktık ve gerekeni yaptık. Erokspor maçı da aynı nitelikte. Kazanmaya çıkacağız ve ardından bir sonraki finalimizi düşüneceğiz’’ dedi.
TEKNİK DİREKTÖR BALCIOĞLU KAZANMAYA DEVAM EDECEKLERİNİ SÖYLEDİ

Darıca G.B Teknik Direktörü Uğur Balcıoğlu, 1-0 kazanılan Van BŞB maçını ve Pazartesi günü oynanacak olan Erokspor karşılaşmasını gazetemize değerlendirdi. Van maçıyla ilgili olarak, ‘’1 puan almaya gelen rakibimiz karşısında 70.dakikadan itibaren maçı tek kaleye çevirdik. 3-4 net fırsatta kaleci Onur’u geçemedik. Nitekim gol bir duran toptan geldi. Lider olduğumuz için her takım ekstra motivasyonla karşımıza çıkıyor. Bundan sonra her maç daha da zor olacak. Biz kazandığımız sürece rakiplerimizin nasıl sonuçlar aldığıyla ilgilenmiyoruz’’ dedi.

BALCIOĞLU: HER MAÇIMIZ FİNAL

Balcıoğlu Erokspor maçı için ise, ‘’Kazanmak istiyoruz’’ diyerek futbolcularına güvendiğini söyledi. Bu saatten sonra her maçın daha da zor geçeceği bilincinde olduklarını ve gerekli önlemleri de buna göre aldıklarını kaydeden Balcıoğlu, ‘’Biz her maçı tek tek düşünüyoruz. Van karşılaşmasına sezonun final maçıymış gibi sahaya çıktık ve gerekeni yaptık. Erokspor maçı da aynı nitelikte. Kazanmaya çıkacağız ve ardından bir sonraki finalimizi düşüneceğiz’’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.