GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Romanyalı Hasta Şifayı Fatih’te Buldu

Gebze 26.06.2019 - 10:42, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Romanyalı Hasta Şifayı Fatih’te Buldu

Gebze Fatih Devlet Hastanesi verdiği kaliteli sağlık hizmetleriyle adından söz ettirmeye devam ediyor.

Romanya Köstence’de yaşayan 55 yaşındaki I.C.  her iki bacağında 90’a varan damar tıkanıklığı şikayetine ülkesinde bulamadığı çareyi hastanemizde buldu. Ülkesinde aterektomi işleminin yapılmadığını ve Avrupa’da sosyal güvencesi olmasına rağmen, Türkiye’deki hekimlere ve kaliteli sağlık hizmetine çok güvendiği için ülkemiz ve hastanemizi tercih ettiğini söyleyen I.C; “Hastane mükemmel fiziki şartlara ve modern cihazlara sahip. Özellikle operasyonu gerçekleştiren Doç. Dr. Yavuz Enç ve ekibinin ilgi ve alakası müthiş. Hemşirelerden temizlik personeline kadar herkes işini özveri ile yapıyor. Ülkeme döndüğümde buraya gelmeleri yönünde çevremdekilere teşvikte bulunacağım. Ameliyatımda emeği geçen herkese ve tüm hastane personeline teşekkür ediyorum” dedi.   ENÇ: HASTANEMİZ İÇİN REFERANS Operasyonu gerçekleştiren Kalp Damar Cerrahisi Uzmanı Doç. Dr. Yavuz Enç  “Hasta her iki bacağında ağrı ve soğukluk şikayetiyle hastanemize başvurdu. Yapılan tetkikler sonucunda periferik anjiyo uygun görülerek başarılı bir operasyonla hasta sağlığına kavuşturuldu ve şifa ile taburcu edildi. Bu tür vakaların hastanemiz açısından güzel bir referans olduğunu düşünüyorum” dedi. NALBANT: KALİTELİ HİZMET İÇİN ÇALIŞIYORUZ Gebze Fatih Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Gökhan Nalbant ise; “Hastanemizde yeni faaliyete aldığımız Anjiyo Ünitesiyle bölge halkına hizmet vermeyi hedeflerken, yurt dışından gelen hastalarımızın da bizleri tercih etmesi, bizi ayrıca onurlandırdı. Bir kez daha böyle gerekli bir ünitenin hastanemiz bünyesinde açılmış olmasının önemini anlamış olduk. Vatandaşlarımıza kaliteli sağlık hizmeti vermek adına gece gündüz demeden yürüttüğümüz çalışmalarımız tüm hızıyla devam edecek” diye konuştu.
Gebze Fatih Devlet Hastanesi verdiği kaliteli sağlık hizmetleriyle adından söz ettirmeye devam ediyor.

Romanya Köstence’de yaşayan 55 yaşındaki I.C.  her iki bacağında 90’a varan damar tıkanıklığı şikayetine ülkesinde bulamadığı çareyi hastanemizde buldu. Ülkesinde aterektomi işleminin yapılmadığını ve Avrupa’da sosyal güvencesi olmasına rağmen, Türkiye’deki hekimlere ve kaliteli sağlık hizmetine çok güvendiği için ülkemiz ve hastanemizi tercih ettiğini söyleyen I.C; “Hastane mükemmel fiziki şartlara ve modern cihazlara sahip. Özellikle operasyonu gerçekleştiren Doç. Dr. Yavuz Enç ve ekibinin ilgi ve alakası müthiş. Hemşirelerden temizlik personeline kadar herkes işini özveri ile yapıyor. Ülkeme döndüğümde buraya gelmeleri yönünde çevremdekilere teşvikte bulunacağım. Ameliyatımda emeği geçen herkese ve tüm hastane personeline teşekkür ediyorum” dedi.  

ENÇ: HASTANEMİZ İÇİN REFERANS

Operasyonu gerçekleştiren Kalp Damar Cerrahisi Uzmanı Doç. Dr. Yavuz Enç  “Hasta her iki bacağında ağrı ve soğukluk şikayetiyle hastanemize başvurdu. Yapılan tetkikler sonucunda periferik anjiyo uygun görülerek başarılı bir operasyonla hasta sağlığına kavuşturuldu ve şifa ile taburcu edildi. Bu tür vakaların hastanemiz açısından güzel bir referans olduğunu düşünüyorum” dedi.

NALBANT: KALİTELİ HİZMET İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Gebze Fatih Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Gökhan Nalbant ise; “Hastanemizde yeni faaliyete aldığımız Anjiyo Ünitesiyle bölge halkına hizmet vermeyi hedeflerken, yurt dışından gelen hastalarımızın da bizleri tercih etmesi, bizi ayrıca onurlandırdı. Bir kez daha böyle gerekli bir ünitenin hastanemiz bünyesinde açılmış olmasının önemini anlamış olduk. Vatandaşlarımıza kaliteli sağlık hizmeti vermek adına gece gündüz demeden yürüttüğümüz çalışmalarımız tüm hızıyla devam edecek” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.