ROZA AİLESİ İFTAR'DA BULUŞTU!

Gebze 18.06.2017 - 23:27, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

ROZA AİLESİ İFTAR'DA BULUŞTU!

Gebze’nin sevilen tiyatro gruplarından Roza Sanat Merkezi bünyesindeki Tiyatro Roza ailesi iftarda buluştu.

Gebze’nin sevilen tiyatro gruplarından Roza Sanat Merkezi bünyesindeki Tiyatro Roza ailesi iftarda buluştu. Sezon içerisinde onlarca oyun oynayan ve gerek Gebzelilere gerekse çıktıkları turnelerde keyifli dakikalar yaşatan Tiyatro Roza ekibi bu kez iftar programında bir araya gelerek kendilerine vakit ayırdılar.     Gebze’nin önemli tiyatro gruplarından olan Tiyatro Roza ailesi bu akşam gerçekleşen iftar yemeğinde bir araya geldi. Tiyatro Roza Genel Sanat Yönetmeni Bayram Gündoğdu yaptığı açıklama da “Hep dediğimiz gibi biz büyük bir aileyiz. Bu akşam da geleneksel Tiyatro Roza iftarında eski yeni bütün ekip bir araya geldik. Sonuç olarak yine her zaman ki gibi harika bir aile fotoğrafı ortaya çıktı . Bu sene de geçtiğimiz yıllar gibi yoğun bir sezon geçirdik. Yetişkin ve çocuk oyunlarımızla birçok oyun temsili gerçekleştirdik. Gerek bölgemizde gerekse çıktığımız turnelerde oyunlarımız büyük ilgi gördü. Emeğimizin karşılığını aldığımız alkışlardan anlayabiliyoruz. Tiyatro Roza ekibi olarak bu sene de çok iyi işler çıkardığımıza inanıyoruz bu yüzden de çok yorulduk. O yüzden şimdi biraz dinlenme zamanımızın geldiğini düşünüyorum. Tabi yeni oyunlarla yeni sezona da hazırlıklar yapacağız. Her zaman olduğu gibi bu sene de bütün ekibimi göstermiş oldukları özverili çalışmalardan ötürü kutluyorum. Çok iyi iş çıkardılar gerçekten. Katlanarak büyüyen Roza ailemize katıldıkları için ve bu yolda bizlerle beraber yürüdükleri için ben çok teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız. Rabbim birliğimizi beraberliğimizi daim eylesin. Nice oyunlarda aynı sahneyi paylaşmak ümidiyle. “ dedi. HABER: YAĞMUR SIR
Gebze’nin sevilen tiyatro gruplarından Roza Sanat Merkezi bünyesindeki Tiyatro Roza ailesi iftarda buluştu.

Gebze’nin sevilen tiyatro gruplarından Roza Sanat Merkezi bünyesindeki Tiyatro Roza ailesi iftarda buluştu. Sezon içerisinde onlarca oyun oynayan ve gerek Gebzelilere gerekse çıktıkları turnelerde keyifli dakikalar yaşatan Tiyatro Roza ekibi bu kez iftar programında bir araya gelerek kendilerine vakit ayırdılar.

 

 

Gebze’nin önemli tiyatro gruplarından olan Tiyatro Roza ailesi bu akşam gerçekleşen iftar yemeğinde bir araya geldi. Tiyatro Roza Genel Sanat Yönetmeni Bayram Gündoğdu yaptığı açıklama da “Hep dediğimiz gibi biz büyük bir aileyiz. Bu akşam da geleneksel Tiyatro Roza iftarında eski yeni bütün ekip bir araya geldik. Sonuç olarak yine her zaman ki gibi harika bir aile fotoğrafı ortaya çıktı . Bu sene de geçtiğimiz yıllar gibi yoğun bir sezon geçirdik. Yetişkin ve çocuk oyunlarımızla birçok oyun temsili gerçekleştirdik. Gerek bölgemizde gerekse çıktığımız turnelerde oyunlarımız büyük ilgi gördü. Emeğimizin karşılığını aldığımız alkışlardan anlayabiliyoruz. Tiyatro Roza ekibi olarak bu sene de çok iyi işler çıkardığımıza inanıyoruz bu yüzden de çok yorulduk. O yüzden şimdi biraz dinlenme zamanımızın geldiğini düşünüyorum. Tabi yeni oyunlarla yeni sezona da hazırlıklar yapacağız. Her zaman olduğu gibi bu sene de bütün ekibimi göstermiş oldukları özverili çalışmalardan ötürü kutluyorum. Çok iyi iş çıkardılar gerçekten. Katlanarak büyüyen Roza ailemize katıldıkları için ve bu yolda bizlerle beraber yürüdükleri için ben çok teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız. Rabbim birliğimizi beraberliğimizi daim eylesin. Nice oyunlarda aynı sahneyi paylaşmak ümidiyle. “ dedi.

HABER: YAĞMUR SIR

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.