Saadet de kongre tarihi netleşti!

Kocaeli 14.07.2019 - 17:08, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Saadet de kongre tarihi netleşti!

Son seçimlerden istediğini alamayan Saadet Partisi, ekim ayında büyük kongreyi yapacak

Son seçimlerden istediğini alamayan Saadet Partisi, ekim ayında büyük kongreyi yapacak. Her seçim döneminde motive olan ve ciddi saha çalışmaları yapan Saadet Partisi, seçim sonuçlarını istediği gibi yönlendiremedi. Saadet Partisi'nde genel merkez kongresi için geri sayım başladı. Mevcut başkana rakip çıkması şimdilik beklenmiyor. Büyük kongre ekim ayında yapılacak.  KOCAELİ İÇİN TARİH  Saadet Partisi Kocaeli İl Kongresinin ise büyük kongrenin ardından Kasım ayında yapılması planlanıyor. Kongrede genel merkezin tutumuna göre yeni bir yönetim belirlenecek. Saadet Partisi'nde ilçe kongreleri de il kongresine yakın tarihlerde yapılacak.  
Son seçimlerden istediğini alamayan Saadet Partisi, ekim ayında büyük kongreyi yapacak

Son seçimlerden istediğini alamayan Saadet Partisi, ekim ayında büyük kongreyi yapacak. Her seçim döneminde motive olan ve ciddi saha çalışmaları yapan Saadet Partisi, seçim sonuçlarını istediği gibi yönlendiremedi. Saadet Partisi'nde genel merkez kongresi için geri sayım başladı. Mevcut başkana rakip çıkması şimdilik beklenmiyor. Büyük kongre ekim ayında yapılacak. 

KOCAELİ İÇİN TARİH 

Saadet Partisi Kocaeli İl Kongresinin ise büyük kongrenin ardından Kasım ayında yapılması planlanıyor. Kongrede genel merkezin tutumuna göre yeni bir yönetim belirlenecek. Saadet Partisi'nde ilçe kongreleri de il kongresine yakın tarihlerde yapılacak.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.