Saadet Gebze daha etkin olmalı

Siyaset 16.07.2020 - 17:14, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Saadet Gebze daha etkin olmalı

Saadet Partisi Gebze, basın mensuplarıyla bir araya geldi. İlçe Başkanı Mustafa Türel ve partililer gazetecilerle birlikte oldu ve soruları yanıtladı. Gazetecilerin programa olan ilgisi fazla olurken toplantı tam zamanında başladı. Genelde programların sarkmasına alışkın olan biz gazeteciler bu durumdan çok memnun kaldık. Konuşmalar, sorular her biri yerindeydi, Saadet Partisi Gebze’nin çalışmalarını, eleştirilerini ve bundan sonraki hedeflerini dinledik. İlçe Başkanı Mustafa Türel, genç bir siyasetçi olarak dikkat çekiyor. Partisindeki siyasi geleceği uzun soluklu olarak görünüyor. Uzun zamandır herhangi bir etkinlikte kendisini dinlememiştik. Araya giren salgın dönemi de buna etken. Bundan sonra daha fazla basının karşısında olması gerekiyor. Doğruya doğru yanlışa yanlış diyen bir anlayışı var. Ekonomik tabloya yönelik çalışmalar yapabilir, esnafa gidebilir, bu çalışmaları basınla paylaşabilir. Saadet Partisi Gebze, bundan böyle daha fazla sokakta olarak, kendisini halka anlatması gerekir diye düşünenlerdenim. Düzenlenen basın toplantısı güzeldi, ama daha sık yapılabilir. İddiası olan bir partinin daha etkin olması gerekiyor. Yoksa muhalefetin sesiz partisi olarak anılmaya devam ederler.

Saadet Partisi Gebze, basın mensuplarıyla bir araya geldi. İlçe Başkanı Mustafa Türel ve partililer gazetecilerle birlikte oldu ve soruları yanıtladı. Gazetecilerin programa olan ilgisi fazla olurken toplantı tam zamanında başladı. Genelde programların sarkmasına alışkın olan biz gazeteciler bu durumdan çok memnun kaldık. Konuşmalar, sorular her biri yerindeydi, Saadet Partisi Gebze’nin çalışmalarını, eleştirilerini ve bundan sonraki hedeflerini dinledik.

İlçe Başkanı Mustafa Türel, genç bir siyasetçi olarak dikkat çekiyor. Partisindeki siyasi geleceği uzun soluklu olarak görünüyor. Uzun zamandır herhangi bir etkinlikte kendisini dinlememiştik. Araya giren salgın dönemi de buna etken. Bundan sonra daha fazla basının karşısında olması gerekiyor. Doğruya doğru yanlışa yanlış diyen bir anlayışı var. Ekonomik tabloya yönelik çalışmalar yapabilir, esnafa gidebilir, bu çalışmaları basınla paylaşabilir.

Saadet Partisi Gebze, bundan böyle daha fazla sokakta olarak, kendisini halka anlatması gerekir diye düşünenlerdenim. Düzenlenen basın toplantısı güzeldi, ama daha sık yapılabilir. İddiası olan bir partinin daha etkin olması gerekiyor. Yoksa muhalefetin sesiz partisi olarak anılmaya devam ederler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.