Saadet Partisi'nden Gövde Gösterisi

Kocaeli 27.01.2018 - 11:38, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Saadet Partisi'nden Gövde Gösterisi

Son günlerde çok büyük hareketlilik gözlenen Saadet Partisi görkemli bir il divan toplantısına imza attı.

Nurettin Çelik’in il başkanlığına seçilmesinden sonra ilimizdeki en etkili ve ciddi muhalefet yapan tek parti olan SP, dün akşam çok kalabalık bir il divan toplantısı yaptı. Bir dönem ilimizde il başkanlığı ve milletvekili adayı olan, halen de genel başkan yardımcısı olarak görev yapan Birol Aydın’ın da katıldığı il divan toplantısı Sabancı Kültür Sitesi’nde yapıldı. Salonun tıka basa dolu olduğu SP il divan toplantısında bir konuşma yapan genel başkan yardımcısı Birol Aydın iktidara sert eleştiriler getirdi. Partililerin yoğun ilgi gösterdiği SP il divan toplantısındaki heyecanda gözlerden kaçmadı. İl başkanı Nurettin Çelik ve il yöneticilerinin eksiksiz katıldığı SP il divan toplantısı bazı partilerin kongrelerinden bile daha kalabalık ve coşkuluydu
Son günlerde çok büyük hareketlilik gözlenen Saadet Partisi görkemli bir il divan toplantısına imza attı.

Nurettin Çelik’in il başkanlığına seçilmesinden sonra ilimizdeki en etkili ve ciddi muhalefet yapan tek parti olan SP, dün akşam çok kalabalık bir il divan toplantısı yaptı.

Bir dönem ilimizde il başkanlığı ve milletvekili adayı olan, halen de genel başkan yardımcısı olarak görev yapan Birol Aydın’ın da katıldığı il divan toplantısı Sabancı Kültür Sitesi’nde yapıldı.

Salonun tıka basa dolu olduğu SP il divan toplantısında bir konuşma yapan genel başkan yardımcısı Birol Aydın iktidara sert eleştiriler getirdi.

Partililerin yoğun ilgi gösterdiği SP il divan toplantısındaki heyecanda gözlerden kaçmadı. İl başkanı Nurettin Çelik ve il yöneticilerinin eksiksiz katıldığı SP il divan toplantısı bazı partilerin kongrelerinden bile daha kalabalık ve coşkuluydu

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.