Şahan Gökbakar ailesiyle Darıca'ya geldi

Darıca 09.05.2017 - 09:51, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Şahan Gökbakar ailesiyle Darıca'ya geldi

Ünlü komedyen ve oyuncu Şahan Gökbakar, ailesiyle birlikte ilimize geldi Kaynak: Şahan Gökbakar ailesiyle Kocaeli'ye geldi

HAYVANAT BAHÇESİNİ GEZDİLER Ünlü komedyen ve oyuncu, Recep İvedik filmlerinin de yönetmeni olan Şahan Gökbakar, önceki gün 2 çocuğu ve eşi Selin Gökbakar ile kentimize gelerek Darıca Hayvanat Bahçesi’ni gezdi. Oğlu Deniz Efe ve kızı Ela ile çekildiği fotoğrafını sosyal medya hesabı üzerinden paylaşan Gökbakar’ın fotoğrafı beğeni topladı. Gökbakar ailesi, güzel havanın tadını çıkarttı. 
Ünlü komedyen ve oyuncu Şahan Gökbakar, ailesiyle birlikte ilimize geldi Kaynak: Şahan Gökbakar ailesiyle Kocaeli'ye geldi

HAYVANAT BAHÇESİNİ GEZDİLER

Ünlü komedyen ve oyuncu, Recep İvedik filmlerinin de yönetmeni olan Şahan Gökbakar, önceki gün 2 çocuğu ve eşi Selin Gökbakar ile kentimize gelerek Darıca Hayvanat Bahçesi’ni gezdi. Oğlu Deniz Efe ve kızı Ela ile çekildiği fotoğrafını sosyal medya hesabı üzerinden paylaşan Gökbakar’ın fotoğrafı beğeni topladı. Gökbakar ailesi, güzel havanın tadını çıkarttı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.