ŞAKA GİBİ

Spor 23.01.2015 - 15:48, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:30
 

ŞAKA GİBİ

E.Bahçeler-Gebzespor maçını öğrenciler yönetecek

Gebzespor’un liderlik için karşı karşıya geleceği kritik Elmasbahçelerspor maçında düdük çalacak hakemler belli oldu. Merkez Hakem Kurulu (MHK) tarafından yapılan açıklamaya göre, Elmasbahçelerspor-Gebzespor mücadelesinde Isparta bölgesi hakemlerinden Mehmet Avcı düdük çalacak. Bu atamanın en dikkat çekici yönü ise Mehmet Avcı’nın yardımcılığını yapacak 3 hakemin de çok genç ve öğrenci olmaları. Avcı’nın yardımcılıklarını Antalya bölgesi hakemlerinden Arif Dilmeç ve Isparta bölgesinden Ahmet Öken yapacak. Mücadelenin dördüncü hakemliği görevini ise Nihat Ayrancı yapacak.   HABER: ÇAĞLAR AKAR
E.Bahçeler-Gebzespor maçını öğrenciler yönetecek

Gebzespor’un liderlik için karşı karşıya geleceği kritik Elmasbahçelerspor maçında düdük çalacak hakemler belli oldu. Merkez Hakem Kurulu (MHK) tarafından yapılan açıklamaya göre, Elmasbahçelerspor-Gebzespor mücadelesinde Isparta bölgesi hakemlerinden Mehmet Avcı düdük çalacak. Bu atamanın en dikkat çekici yönü ise Mehmet Avcı’nın yardımcılığını yapacak 3 hakemin de çok genç ve öğrenci olmaları. Avcı’nın yardımcılıklarını Antalya bölgesi hakemlerinden Arif Dilmeç ve Isparta bölgesinden Ahmet Öken yapacak. Mücadelenin dördüncü hakemliği görevini ise Nihat Ayrancı yapacak.

 

HABER: ÇAĞLAR AKAR

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.