Şampiyon Diliskelesispor

Spor 14.02.2017 - 08:31, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Şampiyon Diliskelesispor

1.Amatör Küme B Grubu’nun tek hakimi Diliskelesispor, bitime 2 hafta şampiyonluğa ulaştı. En yakın rakibi Uzuntarla’nın 8 puan önünde yer alan Diliskelesispor, tarihinde ilk kez Süper Amatör Lig’e çıktı.

1.Amatör Küme B Grubu’nda mücadele eden Diliskelesispor, ligin bitimine 2 hafta kala mutlu sona ulaştı. En yakın rakibi Uzuntarla’nın 8 puan önünde son 2 haftaya giren Diliskelesispor, matematiksel olarak şampiyonluğu garantiledi. Geçen sezon 2.Küme’den 1.Küme’ye yükselen ve istikrarlı gidişatını bu yıl da sürdürerek adını Süper Amatör Lig’e yazdıran Diliskelesispor, alnının akıyla hak ettiği şampiyonluğu rakiplerine kaptırmadı. FATİH TOPAL’DAN RESİTAL Sahasında Bahçecikspor’u konuk eden Diliskelesispor, sahaya 9 kişi ile çıkan rakibi karşısında maça fırtına gibi başladı. Maçın henüz 1.dakikasında Fatih Topal’ın asistiyle Yusuf Bingöl ile öne geçen İskele, 3.dakikada ilk golün hazırlayıcısı Fatih Topal ile farkı 2’ye çıkardı. BAHÇEÇİK SAHADAN ÇEKİLDİ İlerleyen dakikalarda rakip takımdan üç oyuncunun birden sakatlanmasıyla sahada 6 kişi kalan Bahçecikspor, sahadan çekildi. Bu gelişme sonrasında 3-0’lık hükmen galibiyet alan Diliskelesispor, Uzuntarla’nın puan kaybettiği haftada rakibiyle arasındaki puan farkını 8’e çıkararak bitime 2 hafta kala şampiyon oldu.
1.Amatör Küme B Grubu’nun tek hakimi Diliskelesispor, bitime 2 hafta şampiyonluğa ulaştı. En yakın rakibi Uzuntarla’nın 8 puan önünde yer alan Diliskelesispor, tarihinde ilk kez Süper Amatör Lig’e çıktı.

1.Amatör Küme B Grubu’nda mücadele eden Diliskelesispor, ligin bitimine 2 hafta kala mutlu sona ulaştı. En yakın rakibi Uzuntarla’nın 8 puan önünde son 2 haftaya giren Diliskelesispor, matematiksel olarak şampiyonluğu garantiledi. Geçen sezon 2.Küme’den 1.Küme’ye yükselen ve istikrarlı gidişatını bu yıl da sürdürerek adını Süper Amatör Lig’e yazdıran Diliskelesispor, alnının akıyla hak ettiği şampiyonluğu rakiplerine kaptırmadı.

FATİH TOPAL’DAN RESİTAL

Sahasında Bahçecikspor’u konuk eden Diliskelesispor, sahaya 9 kişi ile çıkan rakibi karşısında maça fırtına gibi başladı. Maçın henüz 1.dakikasında Fatih Topal’ın asistiyle Yusuf Bingöl ile öne geçen İskele, 3.dakikada ilk golün hazırlayıcısı Fatih Topal ile farkı 2’ye çıkardı.

BAHÇEÇİK SAHADAN ÇEKİLDİ

İlerleyen dakikalarda rakip takımdan üç oyuncunun birden sakatlanmasıyla sahada 6 kişi kalan Bahçecikspor, sahadan çekildi. Bu gelişme sonrasında 3-0’lık hükmen galibiyet alan Diliskelesispor, Uzuntarla’nın puan kaybettiği haftada rakibiyle arasındaki puan farkını 8’e çıkararak bitime 2 hafta kala şampiyon oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.