Şayir vatandaşların yanında

Dilovası 16.07.2019 - 09:30, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Şayir vatandaşların yanında

Dilovası Belediyesi, pazar günü KPSS'ye girecek olan vatandaşlar için ücretsiz servis imkânı sağladı. Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, “Göreve geldiğimiz ilk günden, bayrağımızı teslim edeceğimiz son güne kadar vatandaşlarımızın yanında olacağız” dedi.

Vatandaşları göreve geldiği günden bu yana yalnız bırakmayan Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir Dilovalı vatandaşlarının taleplerine cevap vermeye devam ediyor. Pazar günü gerçekleştirilen Kamu Personeli Seçme Sınavı’nda (KPSS) vatandaşlar için ücretsiz servis imkânı sağlayan Başkan Şayir, “Sınava giren vatandaşlarımıza sonuçlarının hayırlı olmasını diliyorum. Göreve geldiğimiz ilk günden bu güne kadar vatandaşlarımızın taleplerine elimizden geldiğince cevap verdik.  Gelen talep ve şikayetleri dinliyor, çözüm yollarını beraber arıyoruz. 5 YILDA HALK İLE BİRLİKTE YÖNETİM Vatandaşımızın dertleriyle dertleniyor, sevinciyle mutlu oluyoruz. Talepler noktasında belediyemizin ilgili birimleriyle irtibata geçerek vatandaşlarımızın mağduriyetini gidermek, sorunlarına çözüm bulmak için elimizden gelen çabayı gösteriyoruz. Belediyemizin kapılarını vatandaşlarımıza açtık, açık tutmaya da devam edeceğiz. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da vatandaşlarımızın yanında olacağız. Çünkü biz en güzel hizmeti sunma gayreti içindeyiz. Önümüzdeki 5 yıl içinde vatandaşlarımız ile birlikte bu şehre hizmet için buradayız. Halk ile birlikte yönetimin en güzel örneklerini vereceğiz" diye konuştu. KÜBRA AKABALI
Dilovası Belediyesi, pazar günü KPSS'ye girecek olan vatandaşlar için ücretsiz servis imkânı sağladı. Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, “Göreve geldiğimiz ilk günden, bayrağımızı teslim edeceğimiz son güne kadar vatandaşlarımızın yanında olacağız” dedi.

Vatandaşları göreve geldiği günden bu yana yalnız bırakmayan Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir Dilovalı vatandaşlarının taleplerine cevap vermeye devam ediyor. Pazar günü gerçekleştirilen Kamu Personeli Seçme Sınavı’nda (KPSS) vatandaşlar için ücretsiz servis imkânı sağlayan Başkan Şayir, “Sınava giren vatandaşlarımıza sonuçlarının hayırlı olmasını diliyorum. Göreve geldiğimiz ilk günden bu güne kadar vatandaşlarımızın taleplerine elimizden geldiğince cevap verdik.  Gelen talep ve şikayetleri dinliyor, çözüm yollarını beraber arıyoruz.

5 YILDA HALK İLE BİRLİKTE YÖNETİM

Vatandaşımızın dertleriyle dertleniyor, sevinciyle mutlu oluyoruz. Talepler noktasında belediyemizin ilgili birimleriyle irtibata geçerek vatandaşlarımızın mağduriyetini gidermek, sorunlarına çözüm bulmak için elimizden gelen çabayı gösteriyoruz. Belediyemizin kapılarını vatandaşlarımıza açtık, açık tutmaya da devam edeceğiz. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da vatandaşlarımızın yanında olacağız. Çünkü biz en güzel hizmeti sunma gayreti içindeyiz. Önümüzdeki 5 yıl içinde vatandaşlarımız ile birlikte bu şehre hizmet için buradayız. Halk ile birlikte yönetimin en güzel örneklerini vereceğiz" diye konuştu.

KÜBRA AKABALI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.